Tucker er helt på høyden. Når presidenten sier at han håper på et riktig utfall og sier at bevisene er overveldende, kan man ikke tvile på hva han mener. Når dommen foreligger, ringer han Floyds etterlatte og sier at dette er bare begynnelsen på kampen mot systemisk rasisme. Politikerrne som hyllet en av de største rasistene i Kongressen, Robert Byrd, en ekte KKK, som sin mentor, skal demontere noe som ikke finnes. Slaveriet ble avskaffet i en borgerkrig som kostet 600.000 liv. Det skulle man ikke tro når man hører på Biden. Han introduserer nå et rasistisk budskap i undervisningen.

Da Sørstatene mistet slavene, innførte de segregeringspolitikken: raseskillelovene, som kalles Jim Crow. Det var Demokratene som gjorde dette. Raselovene var deres verk. Når Biden sier at en valglov i Georgia som er langt mildere enn den som gjelder i hans hjemstat Delaware, er Jim Crow på steroider, så er han enten infam og perfid … eller ga-ga. Eller en kombinasjon.

Den største rasisten i Det hvite hus siden Woodrow Wilson er på en kurs som kan føre til en ny borgerkrig. Det er mange historiske ironier og paradokser i denne storyen.

 

Følg med! Du finner den bare på Document!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.