Joe Biden sa i en tale i Pennsylvania tirsdag at valglovene som vedtas i Republikansk-styrte delstater, er den største trussel mot demokratiet siden borgerkrigen. Han kommenterer ikke at valgloven i Georgia er langt mer liberal enn valgloven i hans egen delstat Delaware.

Republikansk-styrte delstater er opptatt av valg-integritet. De ønsker ingen gjentakelse av valget 3. november 2020 hvor det var omfattende valgfusk. Ett av tiltakene er ID for å stemme. Det er dette Demokratene mener er et tilbakefall til segregerings-politikken kalt Jim Crow. Men amerikanere må vise ID for å komme inn på en fotballkamp eller borde et fly. Men de skal ikke vise ID for å utøve den viktigste demokratiske retten?

Meningsmålinger viser massiv støtte til ID-kravet. Biden og Demokratene må derfor spille rasekortet.

Speaking in Old City, Biden claimed proponents of election security measures are engaging in a «21st century Jim Crow assault.»

«It’s unrelenting. It’s unrelenting. And we are going to challenge it vigorously,» he said. «Are you on the side of truth or lies?… Stand up, for God’s sake, and help prevent this concerted effort to undermine our election.’

Biden went on to claim Republican-led election security reforms in states such as Texas, Georgia and Pennsylvania are akin to «facing the most significant test of our democracy since the Civil War.»

Programleder for the Five på Fox, Greg Gutfield, kaller Biden en patologisk løgner.

«He is a pathological, shameless liar,» he said. «He ran on being a unifier, and all he does is bank on racial discontent. He is comparing this bill to the KKK [and] Jim Crow. All he does is foment racial conflict,» Gutfeld said, additionally referencing the Texas election integrity bill that spurred the Democrats to leave the state. «

Demokratene fremstiller ID ved stemmegivning som et overgrep. De ønsker ingen kontroll slik at millioner av illegale kan stemme. Det vil gjøre dem i stand til å ta makten i delstater som nå er Republikanske.

Demokratene tyr til sabotasje hvis de ikke får viljen sin. 52 Demokrater i Representantenes hus i Texas dro mandag til Washington med privatfly for å hindre at den nye valgloven som allerede har passert Senatet, blir vedtatt. Ved å flykte gjorde de Representantenes hus ute av stand til å vedta lover. Det var ikke det nødvendige antall tilstede. Dette er sabotasje av den demokratiske prosessen, men Demokratene var stolte av det og sammenlignet det med de mest heroiske kamper for stemmerett i stater som Alabama.

 

 

Gutfeld rips Biden as ‘pathological liar’ injecting race into election law speech amid Texas standoff

 Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.