Da republikaneren fra Louisiana ble valgt til Speaker of the House, spurte mange: Hvem er Mike Johnson? Etter å ha blitt kjent med Johnson, ser det ut til at han er et friskt pust i Det republikanske partiet. Noe de sårt trengte.

Representanten Mike Johnson, som ble valgt til Speaker of the House onsdag ettermiddag, har representert Louisianas 4. kongressdistrikt siden 2017. Johnson sikret seg 220 stemmer og fikk enstemmig støtte fra GOP-konferansen, skriver Washington Examiner.

Etter å ha blitt valgt som speaker, ba kongressmedlem Johnson den republikanske konferansen om å bøye hodet og bli med ham i bønn.

– Vi trenger flere ledere som dette i DC, skriver Benny Johnson.

Johnson tjener for tiden i granskningskomiteen the House Judiciary Committee og militærkomiteen the House Armed Services Committee. Han vil være den minst erfarne speaker siden Kentucky-representant John Carlisle i 1883.

Johnson forteller Hannity at under Bidens ledelse har både justisdepartementet og FBI blitt politisert, og de brukes som våpen mot folket, som ikke lenger har troen på et rettssystem som er todelt.

– Merrick Garland har vært en stor trussel, og jeg tror han er den verste justisministeren i USAs historie.

Representanten blir sett på som et mer konservativt medlem av House Republican Conference. Heritage Action, som kjemper for konservativ politikk og lovforslag i Washington D.C., gir ham en score på 90 %.

Representaten Jim Jordan, som tapte nominasjonen, er stolt over å ha Johnson som speaker i Huset.

– Han er en mann med solid karakter, en kristen mann som bryr seg om denne flotte nasjonen …

Johnson var én av 90 republikanere i Representantenes hus som stemte mot det midlertidige lovforslaget om å finansiere regjeringen til midten av november. Lovforslaget ble nevnt som en årsak til at representant Matt Gaetz fra talerstolen kjempet for å velte Kevin McCarthy.

På spørsmål om våpenlover sier Johnson til Hannity at de bruker kjøretøy i Europa og braser inn i folkemengder. Det har de også gjort i USA … det er ikke våpenet vi må ta fatt i, men de underliggende problemene.

Republikaneren fra Louisiana er blitt kritisert for sine holdninger i kjølvannet av valget i 2020.

Etter Trumps nederlag utarbeidet Johnson et juridisk dokument, signert av 125 republikanere, som forsøkte å overtale høyesterett til å avvise valgresultater i delstatene som Trump hadde tapt – Georgia, Michigan, Pennsylvania og Wisconsin. Høyesterett avviste saken.

Johnson var også én av 139 republikanerne i Huset som stemte mot sertifisering av valget i viktige vippestater den 6. januar 2021.

Dette er grunnen til at folk har mistet troen på mainstream media, skriver Graham Allen.

– De vil ta speaker Mike Johnson bare fordi han stilte spørsmål ved valget.

TILBAKEBLIKK: Mike Johnson fortalte Tucker Carlson at Nancy Pelosi begikk en forbrytelse og burde siktes etter å ha revet Trumps State of the Union-tale i to.

(Ifølge Husets vedtekter, punkt 18 U.S.C.A. 2071, kan denne handlingen straffes med tre års fengsel.)

Speaker Johnson har erfaring med drama i Kongressen. Som da han leverte et skriftlig vitnesbyrd til demokraten Stacey Plaskett og hun reiste seg og kastet det tilbake til ham.

Dette skjedde under en høring om den politiserte føderale regjeringen.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.