Speaker of the House, Nancy Pelosi, sier Demokratene vil ta opp om Trump kan fjernes ved hjelp av det 25. grunnlovstillegget. Dette sier at en president kan fjernes ved administrativt vedtak hvis han viser tegn til ikke å kunne styre landet.

Joe Biden er i perioder så forvirret at flere leger mener han lider av demens. Han er 77 år. Demokratene vil likevel at han skal bli president.

Det utrolige er at medier utenfor USAs grenser etterplaprer Demokratene og mediene og sier det samme: Kampanjen mot Trump er blitt et massehysteri som omfatter hele Vesten.

Demokratene foreslår å opprette en kommisjon som skal evaluere hvorvidt presidenten er skikket til å gjennomføre embetets plikter, ifølge Nancy Pelosis kontor.

I uttalelsen fra Demokratenes leder i Representantenes hus torsdag heter det at fredagens lovforslag vil «bidra til å sikre effektivt og uavbrutt lederskap i det høyeste embetet i regjeringens utøvende makt».

Tidligere torsdag bekreftet Pelosi at de skal ha en diskusjon om det 25. grunnlovstillegget fredag.

Tillegget dreier seg om de konstitusjonelle reglene for maktoverføring, enten midlertidig eller permanent, fra presidenten. (NTB)

Kanskje Demokratene glemmer at det var 63 millioner amerikanere som stemte på Trump i 2016, og kanskje det blir like mange i år. Demokratene anklager Trump for å være splittende.

Hvordan tror de Trumps velgere opplever et fremstøt for å få ham avsatt tre uker før valget?

House Speaker Nancy Pelosi made a dramatic announcement during her weekly press conference Thursday by telling reporters that she intends to discuss a constitutional measure to remove President Trump from office, following questions regarding Trump’s health as he recovers from coronavirus.

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.