Demokratenes nye superstjerne Alexandra Ocasio-Cortez sier hun ikke er enig med Speaker of the House, Nancy Pelosi, når hun sier at riksrett mot Trump ikke er verdt prisen: Et delt land.

“I happen to disagree with that take,” Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y., told the Washington Examiner Monday night, responding to the Pelosi interview. “But you know, she’s the speaker. … I think we’ll see.”

Ocasio-Cortez vet at hun snakker på vegne av mange Demokrater i Kongressen. De har ikke tenkt å oppgi bestrebelsene på å få Trump stilt for riksrett.

Rep. Pramila Jayapal, D-Wash., said her constituents are demanding that Congress investigate Trump and even attempt to remove him from office if the findings call for it.

Ryktene skal ha det til at spesialetterforsker Bob Mueller ikke kommer til å levere den knusende rapporten som Demokratene håpet på og regnet med. De har derfor satt i gang sine egne undersøkelser og sier de om nødvendig skal pågå i årevis fremover.

Ikke alle velgere er like happy med det. Men Demokratene vår et våpen de kan bruke til å hamre Trump med i valgkampen.

Pelosi has often said she is awaiting Mueller’s findings, Democrats said Monday.

“I wouldn’t say she’s completely concrete,” Ocasio-Cortez told the Washington Examiner. “She’s always demonstrated leadership that takes all kinds of factors into account. Should the Mueller report drop and we see something, I wouldn’t count anything out.”

Men Demokratene glemmer en ting: Hva de selv har sagt og gjort, og hva som har kommet frem om Demokratenes renkespill for å hindre at Trump vant og deretter for å fjerne ham som president. Mange velgere har fått det med seg.

De husker også at Pelosi for bare noen få måneder siden spurte «Hva er det russerne har på Trump?». Hvis hun mener hva hun sier kan hun ikke bare snu på en femøring. Det synes heller ikke Demokratene i Kongressen. Derfor likte de ikke det hun sa til Washington Post.

Demokratene har malt seg selv inn i et hjørne. De har snakket høyt og lenge om at Trump var i lomma på Putin og ikke endret kurs selv når bevisene har uteblitt. De har to valg: Enten tilstå at de tok feil og beklage. Fallhøyden er ganske stor når de skulle sagt det for minst et år siden. Det har ikke kommet noen bevis, tvertimot har det kommet mange bevis på Demokratenes skitne spill.

Alternativt kan Demokratene holde kursen mot riksrett. Pelosi er dreven nok til å se at uten en fellende Mueller-rapport vil det være det samme som å barbere av seg haken.

 

AOC, other Dems break with Pelosi on impeachment: ‘I happen to disagree’