Trumps valgkamp dro inn 13 millioner dollar de to første dagene etter at Nancy Pelosi kunngjorde riksrett. Det var velgernes dom.

The Associated Press reported that as of Thursday, Sept. 26, Trump’s campaign has raised at least $13 million, with the Republican National Committee raising the funds from online donors in all 50 states as well as a Thursday morning breakfast.

I 2016 hadde Hillary Clinton tre ganger så mye penger som Trump. Denne gang blir kampen jevnere.

The fundraising comes about a week before the third-quarter reporting deadline. So far, Trump and the Republican National Committee have raised about $210 million with more than a year to go before the November election, AP reported, citing the Federal Election Commission.

Bidens kampanje sier at de også opplevde økte bidrag, men AP oppgir ikke noe tall.

Det er flere amerikanere som er negative til riksrett enn for.

Nancy Pelosi sa søndag under et besøk i Tesas at det ikke får hjelpe om Demokratene skulle tape flertallet i Representantenes hus. Det viktigste er å gjøre det rette. Det er sjelden politikere setter seg å noble mål. Kritikere ville ironisesre og si at Pelosi forsøker å skjule at hun egentlig gjør som the Squad vil, Alexandra Ocasio-Cortez og Ilhan Omar. Det er de som kjører showet nå, sammen med de Demokratiske kandidatene som hoppet på riksrettsvognen med en gang, mer eller mindre.

“It doesn’t matter,” Pelosi replied when asked by Texas Tribune CEO Evan Smith if she is worried about the Democrats keeping the House if their impeachment efforts go awry.

“People say you have to take a political risk doing that,” she explained.“That doesn’t matter. Because we cannot have a president of the United States undermining his oath of office, his loyalty to his oath of office, undermining our national security, and undermining the integrity of our elections.”

Få kjente Demokrater har turt å være offentlig uenig. En av dem er New Yorks guvernør, Cuomo, som sa det er feil strategi og kommer til å slå tilbake.

På Fox News har Sean Hannity begynt å kalle Pelosi Speaker of the House, «in name only», bare i navnet.

Trump vender Demokratenes våpen mot dem selv

Under et lukket møte denne uken sa Trump at «de» – ikke bare Demokratene, men hele Resistance – har erklært ham og velgerne hans krig. Trump plukker opp hansken.

“The Democrats want to take away your guns, they want to take away your healthcare, they want to take away your vote, they want to take away your freedom, they want to take away your judges, they want to take away everything. We can never let this happen,” Trump said in the clip.

“We are fighting to drain the swamp. And that’s exactly what I’m doing and you see why we have to do it because our country is at stake like never before. It’s all very simple. They’re trying to stop me because I’m fighting for you. And I’ll never let that happen,” he added.

 

 

 

Trump Campaign Hauls in $13 Million in Two Days After Pelosi Impeachment Announcement

Forhåndsbestill boken her til spesialpris!