Som utenriksminister hadde Hillary ikke noe problem med Putin. Her på APEC-toppmøtet i Vladivostok 8, 2012. Foto: Mikhail Metzel / Reuters / NTB

I sin egen podkast hvor hun intervjuer Speaker of the House, Nancy Pelosi, sier Hillary Clinton at hun gjerne skulle sett Trumps telefonlogg for 6. januar. Hun tror han kan ha briefet Putin om kaoset og stormingen av Kongressen.

Clinton, who hosts the podcast, «You and Me Both,» told Pelosi that she would be interested in obtaining President Trump’s phone records to see if he was on the phone with Putin while the Capitol was being breached.

Russisagate-teoren er blitt punktert av spesialetterforsker Bob Mueller og hans team. Likevel fortsetter Demokratene som om den er like gyldig.

Frigitte dokumenter viste at det var Hillary som spilte inn Putin-kortet i valgkampen for å dekke over sin egen epostskandale, og FBI og justisdepartementet spilte villig med.

Hillary gjentar halvkvedede viser:

She said the president had «other agendas» while in the White House and hopes that one day it becomes known who exactly the president was «beholden to» and «who pulls his strings.»

Hun spør Pelosi om det ikke ville være en ide å nedsette en kommisjon for å komme til bunns i hvem som Trump arabeidet for, a la 9/11-kommisjonen. Washington ser ut som en beleiret by og Demokratene drar paralelleller til 9/11.

«I would love to see his phone records to see if he was talking to Putin the day the insurgents invaded our Capitol,» she said. She asked Pelosi if she believed the country would benefit from a 9/11-commission-type probe to investigate what exactly led up to the deadly riot.

Pelosi sa hun ville gå inn for en slik kommisjon og sa hun hadde sagt til Trump at han var i lomma på Putin:

Pelosi said she is in favor of such a commission and she recalled telling the president that, «With you, Mr. President, all roads lead to Putin.»

Pelosi sa hun ikke hadde noe bevis, men sa likevel at 6. januar var en gave til Putin. Men hvorfor ikke alle USAs fiender, hvorfor ikke også Kina? Etter å ha konstatert en hypotese later hun som om det er et faktum.

«I don’t know what Putin has on him politically, financially or personally, but what happened last week was a gift to Putin because Putin wants to undermine democracy in our country and throughout the world,» Pelosi said. She said those that took part in the riot were «Putin’s puppets.»

Denne type retorikk har Demokratene holdt på med i fem år. Nå er det 6. januar som brukes for alt det er verdt.

«So yes, we should have a 9/11 commission and there is strong support in the Congress to do that,» she said.

 

 

Legg merke til at Hillary etter først å ha definert Trump som en stråmann for Putin, sier en stråmenn aldri mer må få anledning til å bekle presidentposten. Hun vil ha mekanismer som filtrerer kandidater til valg. Det er hensikten med den prosessen Demokratene har startet i Kongressen. Det er en type powergrab. Det ene partiet definerer en sittende president og gjør ham til et eksempel på et fenomen som politikken har dømt som uønsket: hvis rasisme, og overlegenhetsholdninger. Når sammenhengene er etablert er man berettighet til å utelukke de som man selv mener passer definisjonen. Hillary har ikke noe problem med det. Hun gir ordet foregangskvinne en ny betydning.

Hillary vet godt at Mueller og hans 20 advokater og 40 FBI-agenter ikke fant noe som helst. Hun vet at en rekke mennesker ble overvåket og forfulgt pga Russiagate. Likevel drar hun kortet igjen og antyder at en politiker som Trump aldri må få gjenta seg.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.