Biden-administrasjonen forsøker å rushe igjennom grunnleggende forandringer så raskt at folk ikke klarer å summe seg før det er for sent. Da stilles de overfor fullbyrdede fakta. Facts on the ground er millioner av illegale som inviteres over den vidåpne grensen.

Migranter fra Cuba og Haiti, derimot, er ikke velkomne. Demokratene har for stor sympati med kommunistregimet. Dette faller ikke i god jord i Miami.

Biden holdt tirsdag en tale i Pennsylvania som BBC hyllet for dens patos. Men det var snarere bathos. Svulstig og overdrevet. Biden skjøt langt over mål da han sammenlignet valgloven i Texas med borgerkrigen. USA står overfor en test for demokratiet som er uten sidestykke. Demokratiet er truet av voter suppression, durte han frem.

Det sier han samtidig med at halvparten av velgerne tror han stjal valget. Dét var den virkelige grunnen til at Biden dro til Pennsylvania. Det begynner å brenne under føttene hans. Biden truet Trump-Amerika: Hvis de fortsetter å granske valget, kan det få alvorlige følger. Biden holder allerede et femtitalls demonstranter fra 6. januar i et spesialkonstruert fengsel i Washington.

Der har de sittet i flere måneder uten å bli siktet.

Imens vokser lovløsheten. «Krypende anarki», kaller Heather MacDonald det. Flashmob som stormer butikker, vold mot intetanende sivile på åpen gate.

Men det er det samme vi ser i Norden og Vest-Europa. Tre stygge overgreps- og voldssaker i Danmark med noen dagers mellomrom. Et forferdelig overfall på to 66-åringer i Göteborg. De kunne ha drept karene, og det var såkalt overflødig vold, vold uten mål og mening, men den hadde en mening: Guttene nøt det. På samme måte som de nyter å kaste stein i frontruten på biler med danske skilter.

Hvorfor finner folk seg i det? Fordi signalene som kommer ovenfra, sier at dette er en del av et eksperiment for å lage et nytt og bedre samfunn. Derfor skal politiet være tilbakeholdne, og du har ingenting med å klage.

Hvor lenge tror politikerne og mediene at dette kan fortsette?

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!