Forholdet mellom Trump og Barr er profesjonelt, preget av gjensidig respekt, men ikke kameratslig. Barr vokter sin integritet og selvstendighet. Her på vei til Kenosha 1. september. Foto: Leah Millis/Reuters/Scanpix

Når USAs justisminister William Barr tar bladet fra munnen og sier Demokratene stiller ultimatum – hvis Biden ikke vinner, skaper de kaos –, skulle man tro det påkaller medienes interesse. Men det gjør selvsagt ikke dét. Alt Barr sier, er per definisjon diskvalifiserende, da det kunne skape inntrykk av at vi står overfor en politisk kamp der Demokratene kanskje ikke er mors beste barn.

Det gjelder fremfor alt å forhindre at det norske folk forstår at det er en sammenheng mellom volden i gatene og Bidens kandidatur. Norske medier har systematisk arbeidet for at problemstillingen ikke oppstår, ved å unnlate å rapportere om volden, og hvis de gjør det, er det som svar på politifolks vold mot svarte. Det spiller ingen rolle om de er kriminelle og angriper politifolk. De er svarte og blir skutt. Dét holder.

Omvendt blir drap på politifolk bagatellisert, slik det skjedde i Compton, Los Angeles, lørdag.

At Kamala Harris besøkte Jacob Blake og roste ham som en helt, får omtale. Men ikke at Blake er tiltalt for seksuelt overfall på en kvinne han hadde besøksforbud overfor.

Denne bakgrunnen er helt vesentlig for å forstå situasjonen. Politiet vet hvem de møter, og er forberedt.

Slik mediene rapporterer, er de med på å heve terskelen for at politi kan bruke vold. De skal helst la seg stikke ned eller skyte.

Et slikt samfunn vil bli lovløst.

Det er dette som skremmer velgerne. Hvem skal beskytte dem? Det er ikke tilfeldig at politifagforeninger over hele USA har uttrykt støtte til Trump.

Likevel skal Biden ha opinionen til å tro at Trump har pisset på falne soldater. Politifolk som står i frontlinjen, tåler ikke trynet på Demokratiske politikere. Kamala Harris har vært statsadvokat i California, hun vet hva det handler om, men hun har ikke besøkt de pårørende til de to politifolkene som ble skutt.

Det er dette vanlige amerikanere er opptatt av.

Justisminister Barr besøkte Chicago, hvor 50–60 mennesker blir skutt hver helg. Anti-Trump-mediene skriver ikke om dem. Det er helt tyst. Nå skytes det i nesten alle de store Demokratisk-kontrollerte byene i USA, og folk flytter. Det skal bli vanskelig for anti-Trump-mediene å holde dette skjult.

I denne situasjonen er det Barr sier noe betydningsfullt: Han sier at Demokratene forsøker å destabilisere USA. Det er en ganske alvorlig anklage når det kommer fra landets justisminister. Men norske medier finner det ikke verdt å gjengi. Hvorfor skulle de det? Da måtte de forklare hvordan USAs justisminister kan si noe så drastisk, og de har ingenting å henge det på. Norske medier har ikke fortalt noe som gjør et slikt utsagn forståelig.

Slik de heller ikke kan forklare Obamagate. Norske medier har systematisk unnlatt å fortelle publikum at USAs mest liberale president noensinne ikke nølte med å bruke statens organer til å ødelegge en politisk kandidat som truet det han sto for og den han hadde utsett til arvtaker.

Dette er et svik mot opplysningsplikten og samfunnsoppdraget som det er vanskelig å finne ord for. Norge har ikke vært i en tilsvarende situasjon i fredstid.

Den ene unnlatelsen tar den andre og blir til en stor løgn. Mediene kan til slutt ikke fortelle sannheten om noen ting av betydning, enten det er Moria-flyktninger, snikinnmelding i EU eller valget i USA.

Nitten år etter 9/11 er vi under angrep innenfra og utenfra, og Demokratene og mediene dekker over for et totalitært regime som har sluppet en pandemi løs på verden.

Det er nesten ikke til å fatte.

William Barr er en meget sindig mann. Men han legger ikke skjul på at han er sint. Demokratene forsøker å ødelegge demokratiet.

“Increasingly, the message of the Democrats appears to be ‘Biden or no peace’,” he added.

Hvis Obama politiserte statens organer til å ødelegge en etterfølger, har Demokratene nå gått til angrep på selve den demokratiske prosessen. Det var slik bolsjevikene i Russland oppførte seg før revolusjonen i 1917.

Offentlig ansatte skal være upolitiske, men slik er det ikke under Demokratene. De representerer Den Gode Sak, og dermed står de over formelle regler. Det var akkurat slik kommunistene i Sovjetunionen snakket. En av Solsjenitsyns bøker heter «Til Sakens beste».

Barr har gjennomskuet Demokratenes prosjekt, og ved å snakke direkte får han sendt en beskjed til velgerne: Vær klar over hva den andre siden forsøker: De forsøker å gjennomføre et kupp.

“You know liberals project,” an uncharacteristically salty Barr said during his Monday interview. “You know the president is going to stay in office and seize power and all that s***? I’ve never heard of that crap. I mean, I’m the attorney general. I would think I would have heard about it.”

I de siste fire årene har Demokratene og anti-Trump-mediene gjort det de beskylder Trump for.

Norsk offentlighet er ikke klar over hvor skjebnesvangert valget er. Dvs. de blir fortalt at amerikanerne nå har sjansen til å bli kvitt en polariserende president. At det kunne hefte noe negativt ved Demokratene, er helt borte fra radaren.

“As an attorney general, I’m not supposed to get into politics,” Barr told Kass. “But … I think we are getting into a position where we’re going to find ourselves irrevocably committed to a socialist path. And I think if Trump loses this election — that will be the case.”

Biden er bare en frontmann. Harris og Demokratene har et program som vil bety sosialisme i USA. Dette er så fantastisk for den som har fulgt norske mediers monomane Trump-hat at problemstillingen ikke en gang blir registrert.

Da har propagandaen oppnådd sin virkning. Folk er blitt hjernevasket så lenge at de ikke lenger forstår når de får høre noe som bryter med det vedtatte.

Slik er det blitt på område etter område: Folk har lært ikke å tenke utenfor boksen.

Demokratenes siste kort er å stjele valget via poststemmer. For å kvele alle motforestillinger, sier man at det er Trump som forsøker å stjele valget, og som vil nekte å forlate Det hvite hus selv om han taper.

Demokratene legger opp til en unntakstilstand.

Barr further accused Democrats of purposefully sowing doubt in the minds of Americans as to the validity of the election’s results – a strategy that congressional Democrats have accused the president of attempting.

“They’re creating an incendiary situation where there will be loss of confidence in the vote,” Barr claimed. “It’ll be a close vote. People will say the president just won Nevada. ‘Oh, wait a minute! We just discovered 100,000 ballots! Every vote will be counted!’ Yeah, but we don’t know where these freaking votes came from.”

Det har skjedd en radikalisering også av Demokratiske velgere. De tror på propagandaen fra CNN: Hvis CNN sier at Trump forsøker å stjele valget, vil de gå ut i gatene. Der finnes allerede Antifa og BLM.

Demokratene, anti-Trump-mediene og våre egne medier leker med ilden.

Barr says rumors Trump would refuse to leave office if he loses election are ‘crap’

Kjøp Klima Antiklimaks her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.