To fageksperter turde utfordre den rådende oppfatningen om «tankegodset». Historikeren Nik Brandal sa i et intervju at det ikke stemmer at høyresiden ikke har tatt et oppgjør med «tankegodset» som produserte Breiviks handlinger.

Psykiater Fred Heggen stiller spørsmål ved Breiviks tilregnelighet. Han sluttet seg til dommen i 2012 om at han var tilregnelig, men har kommet på andre tanker og nevner en rekke momenter, fra den selvkomponerte gallauniformen med ordener som gjorde ham til kommandant og justitiarius, til fantasier om å bruke atomvåpen mot vestlige mål, men skåne muslimene. Dette stemmer ikke med det vante synet på Breivik. Galskapen hans er blitt underslått.

Man kan se for seg at venstresiden har lært av Biden-administrasjonen når den kjørte så sterkt på skyld. Biden-administrasjonen kaller Trump-velgere for domestic – hjemlige – terrorister og har tatt i bruk de samme metoder som i Irak og Afghanistan. Det er helt surrealistisk.

Videoen vises her så fort den er ferdig opplastet på Rumble. Siden kommer prosesseringen som kan ta opp til 30 minutter. Vi jobber så fort vi kan i sommerferien for å få sendingene klare til 21:00 men vi har begrenset med tid og ressurser. Takk for tålmodigheten! Følg oss på Rumble!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂