Leder for Partiet De Kristne, Erik Selle, er opprømt over oppslutningen han møter på reise rundt om i landet. Kan det være at det er strømninger der ute som meningsmålingene ikke fanger opp?

PDK er i opposisjon til det offisielle narrativet om at Norge er på rett kurs og at himmelen er mer eller mindre skyfri. Det samme sa statsminister Gunnar Knudsen noen måneder før første verdenskrig brøt ut.

Er situasjonen så ille? Selle sier det er et stort vakuum i verden etter at USAs troverdighet fikk en knekk Hvem skal fylle vakuumet? Han er redd det blir Vestens fiender.

Norge er dårlig rustet til å ivareta sitt eget forsvar. Ikke minst mentalt er vår utenrikspolitiske ledelse på villspor. Ine Marie Eriksen Søreide ble spurt av NRK om «de  moderate» i Taliban og hun avviste ikke problemstillingen.

Hun er på samme spor som Biden-administrasjonen, som har rost Taliban for samarbeidsvilje, samtidig som de har nektet privatchartrede fly å lande med amerikanere som var gisler hos Taliban.

Selle forteller at i Emiratene er israelere på besøk og Emirat-kapital har investert stort i Israel. Det er Trumps fortjeneste. Han så at tiden var inne. Biden ville helst ha flyttet ambassaden tilbake til Tel Aviv, men tør ikke. Norge ville likt det. Vi er helt på samme spor, som er antiisraelsk.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.