Secoriea Turner ble drept av BLM-aktivister med våpen. Det er en PR-messig katastrofe for BLM. Faren sto frem på TV: «They say Black Lives Matter. You killed your own,» Williamson said. «They killed my baby because she crossed a barrier and made a U-turn? You killed a child. She didn’t do nothing to nobody. Black Lives Matter? You killing your own. You killed an 8-year-old child. She ain’t did nothing to no one of y’all. She just wanted to get home to see her cousin. That’s all she wanted to do.»

Black Lives Matter og Antifa har skapt lovløshet i amerikanske byer. I helgen ble en 8 år gammel jente skutt og drept i Atlanta fordi moren forsøkte forsere en av deres veisperringer i bil.

Aktivistene er bevæpnet og setter opp sperringer.  Da moren kom kjørende og ikke stanset slik de villle, men gjorde en U-sving for å komme unna, åpnet minst to av dem ild mot bilen. Åtte år gamle Secoriea Turner ble truffet og døde senere på sykehus.

 

Ordfører Keisha Lance Bottoms sier nok er nok.

«You shot and killed a baby. And there wasn’t just one shooter; there were at least two shooters. An eight-year-old baby. If you want people to take us seriously, and you don’t want us to lose this movement, then we can’t lose each other.»

Men dette er ikke første og eneste gang det skytes og drepes i BLM-områder. I den såkalte autonome sonen i Seattle ble flere mennesker skutt og drept og politiet ble hindret i å slippe frem.

I Atlanta har aktivister forsøkt å befri kvinnen som sitter arrestert for å ha brent ned restauranten Wendy’s. Den brente aktivister ned som svar på at Rayshard Brooks ble skutt av en politimann, Garrett Ralphe.

Ordfører Bottoms sparket Ralphe og var på BLMs side. Nå har hun snudd.

«It has to stop,» Bottoms added, according to FOX 5 Atlanta. «You can’t blame this on police officers. It’s about people who shot a baby in a car. We’re doing each other more harm than any officer on this force».

Volden er ved å bli et alvorlig problem for BLM. Siden Demokratene står på aktivistenes side mot politiet, er politiet bundet på hender og føtter. De er svært forsiktige med å være «på» i situasjoner de ser kan bli farlige. Dermed har aktivistene kontrollen og lovløsheten brer seg.

Bare i Atlanta ble ytterligere to mennesker drept og 20 skutt i helgen.

The violence in Atlanta wasn’t restricted to BLM-related areas. Police said two other people, in addition to the 8-year-old, were killed and more than 20 people were injured in incidents of gunfire and violence during the long holiday weekend.

Alarmsentralen drukner i henvendelser om hjelp.

Verst er det i Chicago og det har vært det i lang tid. Flere har påpekt at hvis svarte liv betyr noe så burde Chicacgo stå høyt på listen.

I New York har ordfører Bill de Blasios anti-politi-linje ført til en dramatisk økning i skyting og drap.

Volden kan bli en alvorlig belastning for Demokratene. En rapport som Demokratene laget i 2015 omtaler BLM som en radikal gruppe man skal holde avstand til.

Nå er Demokratene i seng med BLM. Det som skjer må da ta på sin kappe. Særlig når politikere som Bill de Blasio går inn for å kutte en milliard dollar fra politiets budsjett.

 

Atlanta mayor calls for citizens to stop ‘shooting each other’ after murder of 8-year-old near BLM protest site

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.