Kartellene i Mexico er ekstremt voldelige. Et menneskeliv betyr ingenting. Nylig ble en 85 år gammel rancher drept i grensedelstaten Nuevo Leon. Gustavo Levy drept av en gjeng på 40 medlemmer av en fraksjon av Los Zetas, kalt Cartel Del Noreste. Ingen forstår hvorfor han ble drept. Han var i veien.

Felipe de Jesus “N” (42) fra Nuevo Laredo ble tiltalt for å ha vært med på drapet på Gustavo Levy.

“Elvis Edgardo” (32) fra Honduras. De satt begge i fengsel for andre forhold da de ble tiltalt for drapet.

According to Mexico’s Milenio, the two gunmen were part of a crew from the CDN-Los Zetas who arrived at La Rumorosa ranch earlier this year and subdued two employees living there.

Disse drapsmennene var del av en større gruppe på 40 som var ute for å ekspandere sitt territorium.

The gunmen were part of a crew of about 40 cartel gunmen who had been sent to take over new turf in the region as part of an expansion effort by the CDN—Los Zetas.

Ikke langt unna hadde kartellet ligget i regelrett krig med politiet i Nuevo Leon og drept fire politfolk. Det hersker lovløse tilstander i delstatene mot USA. To av de mest lukrative geskjeftene er menneskesmugling og narko fortrinnsvis fentanyl.

Likvidering i California.

Men det som er enda mer skremmende er utslettelsen av en hel familie i Goshen California mandag morgen. En hel familie ble likvidert, en etter en, helt ned til en 16 år gammel tenåringsmor og hennes ti måneder gamle baby. Drapsmennene likviderte alle.

Members of an entire family were slain in Goshen, California, early Monday, with the victims ranging in age from 10 months to 72 years old. They were Rosa Parraz, 72; Eladio Parraz Jr., 52; Jennifer Analla, 50; Marcos Parraz, 19; Elyssa Parraz, 16 and Nycholas Parraz, 10-months-old.

Sheriffen i Tulare County er ikke i tvil om at det er kartellene som vil sende et budskap.

«When you slaughter, when you shoot a 16-year-old mother in the head and a 10-month-old child in the head, that is a very clear message to everyone that this was a cartel-style shooting, execution, and these types of things with our unsecure open border, with our soft on crime approach here in California, this is the result of some of that failed policy,» he continued.

Sheriffen ser en klar sammenheng mellom volden og den åpne grensen. Han legger dermed drapene ved Bidens føtter. Det er han ikke alene om.

 

 

https://www.foxnews.com/media/brutal-killing-california-family-clear-message-cartel-sheriff-warns-targeted

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.