Philadelphia passerte i helgen sin rekord for antall drap i byen i løpet av ett år. 501 mennesker er drept i byen som styres av borgermester Jim Kenney fra Demokratene. Mønsteret er gjenkjennelig fra andre byer som er under Demokratenes kontroll.

Der Demokratene styrer, eksploderer volden, og det er svarte amerikanere som utsettes for mesteparten av elendigheten. Klokken 9 fredag kveld ble rekorden fra 1990-tallet slått i Philadelphia, da en mann ble skutt fem ganger og senere erklært død på sykehuset. Dermed var antall drepte 501 mennesker hittil i 2021. Fortsatt er det en måned igjen av dette blodige året.

Mønsteret kan gjenkjennes over hele USA. I Chicago regjerer en hjelpeløs Lori Lightfoot, også hun er en trofast Demokrat. Bare nå i helgen ble 40 personer skutt i byen. 3486 personer er skutt og såret så langt i Chicago i 2021. 785 personer er drept, 737 av disse av skytevåpen. Det har neppe vært verre siden Al Capone regjerte byen.

New York under Demokraten Bill de Blasio opplever en lignende eksplosiv vekst i dødelig vold.

Også i Pittsburgh sliter borgermester Bill Peduto (D) med å forklare økningen i dødelig vold. Nylig ble Jessica Covington, en gravid mor på 32 år, skutt og drept. Pittsburgs visepolitisjef Christine Coulter raser mot statsadvokaten og byens myndigheter.

“Children are getting shot, unborn children getting shot, what is the city doing about this?”

Også i rotteinfiserte Baltimore øker antall drap, og har allerede passert 308 dødsofre hittil i år. I Washington D.C. har ikke antall drap  vært høyere siden 2003.

I en slik situasjon får Black Lives Matter-aktivister støtte fra Demokratene i sitt krav om å «defund the police».

Black Lives Matter, indeed.

Breitbart

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.