Stort mer symbolsk kan det ikke bli: Stars & Stripes mot en bakgrunn av en brennende Community Coreection Center, Kenosha 24. august. Foto: Stephen Maturen/Reuters/Scanpix

Hver gang «noe» skjer som Black LIves Matter kan bruke som påskudd, går de ut på gatene. Det er blitt en automatisk selvjustis der BLM opptrer som anklager, dommer og bøddel som øyeblikkelig eksekverer dommen. I dette tilfelle over byen Kenosha i Wisconsin. Der ble en svart mann, Jacob Blake (29) skutt av politiet søndag.

Ingen spør etter omstendighetene, det er full instant Justice når offeret er svart og de som skyter politi, og som mediene understreker – «hvite». Mediene forsøker ikke å avveie situasjonen, men fyrer heller opp under den.

“As always, the video currently circulating does not capture all the intricacies of a highly dynamic incident,” Pete Deates, president of the Kenosha police union, said in a statement.

Politimennene ble tatt ut av tjeneste og etterforskning innledet. Men hverken BLM eller politikerne har tid til å vente på resultatet. Både den Demokratiske guvernøren Evers og borgermesteren John Antarmian fordømte skytingen. Det samme gjorde Joe Biden. Dette er en fordømmelse av politiet som kan komme tilbake og bite Demokratene.

Evers and a number of other Democrats condemned the shooting. Democratic presidential nominee Joe Biden called for “an immediate, full and transparent investigation” and said the officers “must be held accountable.”

“This morning, the nation wakes up yet again with grief and outrage that yet another Black American is a victim of excessive force,” he said, just over two months before Election Day in a country already roiled by the recent deaths of George Floyd in Minneapolis, Rayshard Brooks in Atlanta and Breonna Taylor in Louisville, Kentucky. “Those shots pierce the soul of our nation.”

Biden hyller BLM-martyrene, men når nevnte han de svarte som er blitt drept fordi de forsvarte sine butikker eller fordi de støttet Trump?

Bernell Trammell var en rastafarianer kjent som The Ras. Han ble en ivrig Trump-tilhenger og sto med sitt skilt på gata i Milwaukee. En dag ble han skutt og man tror det var fordi han var for Trump.

Demokratene enser hverken ofre som ham eller alle de svarte som hver helg blir skutt i byene Demokratene styrer. Det er som ofrene er usynlige.

Men når en svart kriminell blir skutt går de amok.

 

 

 

Her er en typisk representant for de nye aktivistene som mener at materielle verdier ikke betyr noenting. De har rett til å brenne byen ned.

 

 

Her ser vi resultatet:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.