Jacob Blake sr. var med på «Get Your Knee Off Our Necks» Commitment March til Washington 28. august 2020, samme sted hvor Martin Luther King holdt sin «I have a dream»-tale. Men dette var en annen slags drøm. Foto: Tom Brenner/Reuters/Scanpix

Joe Biden møtte faren til Jacob Blake (29) i Kenosha torsdag. Hvis mediene hadde brukt samme standard på Biden som på Trump, ville Biden aldri turt å møte Blake sr., som har strødd om seg med rasistiske og antisemittiske uttalelser på Facebook. Han er en stor beundrer av Nation of Islam-leder Louis Farrakhan.

Men Jennifer Rubin, kommentator i Washington Post, er begeistret:

Demokratene har forsøkt å fremstille Trump som rasist helt siden han stilte som kandidat. Men det kommer aldri et ord mot rasismen og antisemittismen på venstresiden, som det bare ser ut til å bli mer og mer av.

På toppen av det hele legger Blake jr. ut et bilde av Jesus i et toilet.

acob Blake Sr. Has Long History of Racist, Antisemitic, Anti-Christian Posts; Set to Meet Joe Biden

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.