Sakset/Fra hofta

Jacob Blake sr. var med på «Get Your Knee Off Our Necks» Commitment March til Washington 28. august 2020, samme sted hvor Martin Luther King holdt sin «I have a dream»-tale. Men dette var en annen slags drøm. Foto: Tom Brenner/Reuters/Scanpix

Joe Biden møtte faren til Jacob Blake (29) i Kenosha torsdag. Hvis mediene hadde brukt samme standard på Biden som på Trump, ville Biden aldri turt å møte Blake sr., som har strødd om seg med rasistiske og antisemittiske uttalelser på Facebook. Han er en stor beundrer av Nation of Islam-leder Louis Farrakhan.

Men Jennifer Rubin, kommentator i Washington Post, er begeistret:

Demokratene har forsøkt å fremstille Trump som rasist helt siden han stilte som kandidat. Men det kommer aldri et ord mot rasismen og antisemittismen på venstresiden, som det bare ser ut til å bli mer og mer av.

På toppen av det hele legger Blake jr. ut et bilde av Jesus i et toilet.

acob Blake Sr. Has Long History of Racist, Antisemitic, Anti-Christian Posts; Set to Meet Joe Biden