Amerika har blitt et underlig land hvor en positiv kommentar om Donald Trump på CNN skaper overskrifter i konservative medier. Når den til og med kommer fra Jake Tapper vekker det enda mer oppsikt – spesielt da han sa at Trump hadde rett hele tiden.

CNN-vert Jake Tapper har vært en av de største kritikere av Donald Trump og har i årevis vært nådeløs i sine angrep mot den tidligere presidenten.

Panelet på CNN Live diskuterte en faktasjekk fra Washington Post som sjekket om Hunter Biden hadde tjent penger i utlandet og hvor mye.

Tapper siterer faktasjekken fra Glenn Kessler hvor Kessler skrev at Hunter Biden rapporterte nesten 2,4 millioner i inntekt i 2017 og 2,2 millioner i inntekt i 2018, hvorav de fleste kom fra kinesiske eller ukrainske interesser.

Tapper sier så at dette er det stikk motsatte av hva Biden har sagt i debatter med Donald Trump i 2020 og innrømmer at Trump hadde rett. Hunter Biden tjente en formue fra Kina og Joe Biden tok feil.

Tapper vil derimot ikke innrømme at presidenten kan ha løyet om dette, da det kan hende at Hunter ikke hadde fortalt faren om hva han drev med – men ser det likevel som et problem.

Andy Levin som er med i panelet tror ikke det er et problem, for det finnes ikke bevis på at Joe Biden var involvert og velgerne vil ikke bry seg om det i det hele tatt.

I 2022 fant en Pew Research Center-undersøkelse at nesten halvparten av registrerte velgerne mener CNN har en liberal bias, skriver America Insider.

CNN Admits That Trump Was Right And Biden Was Wrong On Hunter Biden’s Business Deals. Perspektiv fra en svart konservativ.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.