– Det finnes ikke lenger noen rettferdig vektskål i USA. Det viser måten de store mediene har dekket over og skjult Biden-familiens lovbrudd på, sier Eric Trump, Donald Trumps nest eldste sønn, til NTD.

I oktober 2021 viste Gallup at bare syv prosent av voksne amerikanere har «stor» tillit til media. 29 prosent har «rimelig stor» tillit. Tallene representerer det nest lavest målte tillitsnivået siden Gallup begynte å registrere slike data i 1972. 29 prosent har «ikke særlig stor» tillit, og 34 prosent har «slett ingen» tillit.

– Mainstream media ligger i vårt land med brukket rygg og fattige syv prosents tillit, sa Eric Trump – nestleder av Trump Organization – til NTDs Capitol Report:

– Om jeg hadde gjort bare én prosent av det Hunter Biden har gjort, ville jeg blitt sperret inne i fengsel for resten av livet.

Hunter Biden er den eneste gjenlevende sønn av president Joe Biden. Han har i årevis vært involvert i kontroverser, spesielt gjelder det hans forretningsforbindelser mens faren var visepresident. Hunter Biden tjente 50.000 dollar i måneden som styremedlem for Ukraina-baserte Burisma mens Obama satte hans far til å forbedre landets statlige forretningspraksis.

Anklagemyndighetene i Delaware har etterforsket Hunter Biden for skattesvik. 

I slutten av mars ble det offentliggjort dokumenter som viser overføringer til Hunter Biden fra et kinesisk partitilknyttet selskap.

Senere i fjor hjalp et galleri i New York Hunter Biden med å selge sine kunstverk. Arrangementet ble kritisert i CNN av Obama-administrasjonens direktør i Government Ethics Office for å skape presedens «perfeksjonert for bestikkelser».

– Mainstream media har ikke nevnt Hunter Bidens navn på 258 dager. Det er et alvorlig problem med det. De har latt ham gå utenom, sier Eric Trump.

Ifølge medievokterne i NewsBusters har disse mediene ikke nevnt Hunter Biden mellom 12. juli 2021 – da NBC tok opp etikken ved hans kunstsalg – og 16. mars 2022, da The New York Times innrømmet at hans bærbare datamaskin er ekte.

Den 30. mars bekreftet The Washington Post historien om den bærbare datamaskinen. Mainstream-mediene diskrediterte rapporten i overveldende grad, og sosiale medier som Facebook og Twitter undertrykte rapporten ganske umiddelbart. Twitter låste avisens konto i mer enn to uker.

Eric Trump sa at MSN ikke bare har dekket over Hunter Biden. Også hans far Joe blir beskyttet:

– Hvis min far tilnærmelsesvis hadde sagt like mye dumt som Joe Biden, ville media og venstresiden be om at artikkel 25 i grunnloven ble aktivert for å få fjernet presidenten.

Les også:

Laptopen som kan forandre historien

 

Kjøp Kents bok her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.