Høyreekstreme Richard Spencer, mannen som organiserte protesten i Charlottesville i august 2016, sier han støtter Joe Biden av to grunner: Han tror Biden/Harris vil være hardere mot kriminelle, og han støtter deres abortsyn. Harris er tilhenger av ekstremt sene aborter. Det er i praksis svarte og latinos som tar uproporsjonalt mange aborter, mens Trump er den første presidenten som har talt til den årlige March for Life. Trump er pro-life.

A Twitter user asked Spencer if he will be voting for Biden or sitting out the election, given his belief that “Biden/Kamala will be tougher on crime/BLM than Trump.” Spencer responded, “I plan to vote for Biden and a straight democratic ticket. It’s not based on ‘accelerationism’ or anything like that; the liberals are clearly more competent people.”

Abort

During his keynote speech in Charlottesville, Spencer explained how abortion advances white nationalist goals, stating, “The people who are having abortions are generally very often black or Hispanic or from very poor circumstances.”

De fleste Planned Parenthood-klinikkene ligger i områder med mange svarte og latinos. Planned Parenthood ble stiftet av en dame, Margaret Sanger, som hadde som uttrykt mål at svarte skulle få få barn.

According to the CDC’s Abortion Surveillance report, black women make up 34 percent of all abortions in the United States, though they are only 13.4 percent of the U.S. population. The Charlotte Lozier Institute in New York City reported that black women in New York City have more abortions than live births. This is not too surprising considering the Planned Parenthood’s original goal of targeting the offspring of the poor, of minorities, and babies who are physically or mentally challenged.

Stor avstand

Biden/Harris er de mest abortliberale kandidatene i amerikansk historie. Det sier ikke så lite. Mens Trump har dreid den andre veien.

The Biden/ Harris ticket has been named by the Susan B. Anthony List the “most pro-abortion ticket” in U.S. history. Sen. Kamala Harris is a pro-abortion extremist who supports late-term abortion. Alternatively, Trump has maintained firmly pro-life policies during his presidency and is actually the first sitting president in U.S. history to speak at the annual “March for Life” in Washington, D.C.

Rasistiske kommentarer

Biden har en fortid hvor han pleide omgang med og var sosial med åpenlyse rasister i Sørstatene, folk som var Demokrater. Demokratene var segregeringspartiet. Det er lite kjent i Norge, men det er sannheten. Det var Republikanerne som på 60-tallet fikk brutt ned raseskillet.

Biden er et produkt av denne arven. En ting er hva han sa langt tilbake, noe annet er at han fremdeles sier ting som viser at han bærer denne arven med seg. De som ser kommentarene i sammenheng, er ikke i tvil om hvor han står.

When pressed by Errol Barnett of CBS News on whether he’d taken a cognitive test, Biden fired back saying that the question was akin to asking the black reporter if he would take a drug test to see if  “you’re taking cocaine or not” and if he was a “junkie.”

In an interview with National Public Radio’s Lulu Garcia-Navarro, Biden claimed that Latinos were more intellectually diverse than black people. “Unlike the African American community with notable exceptions,” said Biden. “the Latino community is an incredibly diverse community with incredibly different attitudes about different things,” he told the Latina reporter.

Last year, Joe Biden told the Asian & Latino Coalition in Des Moines, Iowa, that “poor kids are just as bright and just as talented as white kids.”

In an interview with The Breakfast Club Biden said “If you have a problem figuring out whether you’re voting for me or Trump, then you ain’t black.”

Bidens glipper har vært med på å drive svarte over i armene på Trump og Republikanerne. Den mest profilerte er Candace Owens, men det finnes mange flere. Undertittelen på hennes bok «Blackout» er «hvordan svarte ikke vil tilbake til plantasjen», og minner om at Demokratene styrer svarte gjennom å være nedlatende og overbærende.

I stedet for å dvele ved denne siden av Biden, har Demokratene og anti-Trump-mediene brukt energien på å fremstille Trump som en som fyrer opp rasister, antisemitter og høyreekstreme. Dette har vært et gjennomgangstema siden han lanserte sitt kandidatur.

Myten om rasisten

Myten bygges gjennom bruk av sitater løsrevet fra sin sammenheng. Især uttalelsen om Charlottesville. Biden sa det var grunnen til at han stiller. Han ville redde Amerikas sjel.

Biden wasted no time after he announced his candidacy for president, jumping on the false reporting conjured by the media. He accused Trump of giving “oxygen” to racists and having “yet once to condemn white supremacy.”

Chris Wallace forsøkte å dra dette kortet i debatten tirsdag. Debatten ble to mot én. Biden slapp unna med at Antifa var en «idé». Da Trump brøt inn, svarte Wallace: «Let’s move on». Han reddet Biden fra en pinlig situasjon.

Mediene kommer ikke til å dvele ved at Richard Spencer erklærer sin støtte til Biden. De vil overse det. Men stadig flere har våknet til at mediene driver grov bakvaskelse av én kandidat og hvitvasking av den andre.

 

White Supremacist Who Organized Charlottesville Race Riots Endorses Joe Biden

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.