Kanye West var den første berømtheten som besøkte Trump i Det hvite hus og tok et oppgjør med forventningen om hvor svarte hørte hjemme.

Joe Biden ble fredag intervjuet av radioverten Charlemagne tha God og kom med en kommentar som fikk sosiale medier til å ta fyr.

16 minutter ut i intervjuet vil Biden avbryte. Han sier kona Jill har en avtale om å bruke samme studio. Da er det Charlemagne sier at Biden må komme tilbake. De har ikke snakket ferd og mange svarte lurer på hva de skal stemme.

Det får Biden til å tenne: Han ramser opp alt han har gjort for svarte og avslutter med at den som ikke stemmer på ham, ikke er svart.

After Charlamagne tha God, who is black, then asked Biden to come back on the program again and the former vice president agreed, the host added, “It’s a long way to November. We’ve got more questions.”

That’s when Biden dove into a rapid-fire defense of his record with the black community.

“I tell you if you have a problem figuring out whether you’re for me or Trump, then you ain’t black,” he said.

Å si at noen ikke er svart hvis de ikke stemmer på en bestemt kandidat, er å utfordre lesernes egen dømmekraft. Det er å behandle dem som barn. Det liker ikke svarte eller noen andre for den del.

Men Demokratene har beveget seg så langt til venstre at de har havnet på det intolerante sport: Det finnes bare ett svar. Deres.

For mange er dette en turn-off. Hva er vitsen med valg hvis svaret er gitt?

Trumps kampanje var ikke sen om å utnytte utbruddet: Det er ikke første gang Biden er nedlatende overfor svarte.

Trump senior adviser Katrina Pierson called the remarks «racist and dehumanizing,» saying Biden believes black voters are «incapable of being independent or free thinking.»

She added: «He truly believes that he, a 77-year-old white man, should dictate how Black people should behave. Biden has a history of racial condescension and today he once again proved what a growing number of Black Americans and I have always known: Joe Biden does not deserve our votes.»

Biden har beveget seg langt til venstre, men han er fremdeles den samme arrogante som mange liberale, når man skraper litt i overflaten.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.