Dette er folkene Biden mener sto på den rette siden i Charlottesville 12. august. Antifas vold har bare vokst og de har dekning fra medier som CNN, som rett ut sier at antifascister har rett til å bruke vold.

Demokratenes anklager mot Trump er så overdrevne og hysteriske at det slår tilbake på dem selv. Jo Biden førte an i idag ved å anklage Trump for å ha inspirert samtlige massedrapsmenn og han gjorde avstanden mellom Trump og dem så liten at det tippet over.

I Europa glir dette lettere ned enn i USA, der presidentens resultater tross alt har en helt annen tyngde. Europeere opplever ikke at de får jobb  pga Trumps politikk, det gjør svarte og latinos.

Det er anti-Trump-mediene som slår på trommene, men amerikanerne vet at de er som besatt. De lar seg ikke dupere lenger.

Joe Biden preker til de allerede omvendte.

I Burlington, Iowa, idag tok han helt av. Men Biden drøvtygger på gamle memer. Charlottesville har ikke samme appell. Trump har lagt den ballen død mange ganger.

Biden said, “You all know the words of a president matters. They can move markets. They can send our brave women and men to war. They can bring peace. They can calm a nation in turmoil. They can console and confront and comfort those who have faced tragedy. They can inspire us to reach for the moon. They can encourage us to appeal to our better angels, to our better nature, but they can also unleash the deepest, darkest forces in this nation. And that’s what I believe Donald Trump has chosen to do. When he said after Charlottesville there were, and I quote, ‘very fine people on both sides,’ I said then it gave license, and safe harbor to white supremacists and neo-Nazis is the Ku Klux Klan. These words not only stunned America, but they stunned the world. And in doing so, he assigned a moral equivalence, a moral equivalence between those spewing hate and those with the courage to stand against it. I said at the time we’re going to battle for the soul of this nation. I said it again when I announced my candidacy. And I say here today we are in a battle for the soul of nation. That’s why primarily I’m running for president. ‘

Fremgangsmåten de bruker er å samle på sitater som de selv vrir og vrenger til noe som passer deres kram. Så utgir det for ekte var. Dette er hva Trump sa på pressekonferansen i Trump Tower 15. august 2017. Ingen annen ville våget å si det Trump gjør: Det var noen riktig dårlige mennesker på begge sider. Det får pressen til å gå amok. Hva? Dårlige mennesker på Antifa-siden!!! Trump sier så at det var bra folk på begge sider. Det får pressen helt av skaftet. Da adresserer Trump dem direkte: Dere vil skifte amerikansk kultur. Skal vi fjerne George Washington og Jefferson fra pidestallen? Begge var slaveeiere.

Dette var ikke et lavmål i Trumps karriere, det var begynnelsen på en fight. Og han har kommet langt siden da. Men Biden tror han kan hamre løs.

Det har ikke gått opp for Biden at amerikanerne mener det er en invasjon i sør og de er lei av det. De vil ha satt en stopper for det. Men Biden tror at hvis han slenger nok dritt på Trump så vil han til slutt lukte så ille at folk vil flykte fra ham. Det har ikke falt ham inn at det er han selv som lukter fordi han sviner til andre uten grunn.

Amerikanere liker ikke det.

He continued, “Charlottesville was no isolated incident. When Trump announced he was running for president, he called Mexicans rapists. Days before the midterm, he formed fears of a caravan heading for the United States when he said look what’s marching up, this is an invasion. An invasion. the assertion that immigrants would, quote, carve you up with a knife.”

Biden tror at fordi han bruker ordet «quote» så er han vederheftig. Han hekler sammen uttalelser og tar dem ute av kontekst.

Biden er avskåret fra realitetene når han kaller Baltimore en «vibrant city»,  vibrant kun for menneskene med god råd som ham selv. Gentrifiseringen har tvunget 20.000 svarte til. flytte. Men de fattige områdene ser ut som tredje verden og alle vet det.

“More recently, he called a major American senate city a disgusting rat-infected rodent mess,” he continued. “No human being he said would choose to live as though the vibrant, diverse community around Baltimore somehow was less than human. At a rally in Florida when he asked the crowd how do we stop these people, meaning immigrants, someone yelled back shoot them, and he smiled. In North Carolina, he bashed in the chants of “send her back” echoing across the stadium. How far is it from Trump saying this is an invasion to the shooter in El Paso declaring, quote, ‘This attack is a response to the Hispanic invasion of Texas?’”

Biden har samlet poeng. Han kan sette inn nådestøtet.

“How far apart are those comments?” Biden added. “How far is it from white supremacist and neo-Nazis in Charlottesville, chanting “replace us” to the shooter at the Tree of Life synagogue in Pittsburgh saying we’re committing genocide, Jews are committing genocide on his people? I don’t think it’s that far at all. It’s both clear language, and in code, this president has fanned the flames of white supremacy. His mouthing of the words written for him, condemning white supremacists this week I don’t believe fooled anyone at home or abroad.”

Men i stedet for klimaks, blir det antiklimaks. Å gi Trump skylden for angrepet på synagogen i Pittsburgh, er så over the top at det slår tilbake på avsenderen. Mannen som er den mest pro-israelske i historien skulle inspirere antisemitter?

Disse overdrivelsene forteller at Biden totalt mangler gangsyn og mangler argumenter. Han er en tomtønne som romler.

 

 

Talen er enda mer unhinged enn det som fremgår av referatet. Til tross for de sterke ordene: Biden virker uinspirert og uten energi.

 

 

Biden: Trump ‘Has Fanned the Flames of White Supremacy’

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂