Tatiana Turner (40) kjørte en bil inn i en anti-BLM demonstrasjon i Yorba Linda, sør for Los Angeles. Her er hun avbildet under arrestasjonen. Foto: Twitter

En 40 år gammel kvinnelig BLM-aktivist kjørte en bil rett inn i en mengde Trump-supportere i Orange County, California, lørdag kveld. To personer ble skadet, og kvinnen ble arrestert, siktet for mordførsøk.

Kvinnen deltok i en  varslet demonstrasjon arrangert av Caravan for Justice, mot “systemisk rasisme” i forstaden Yorba Linda, vel fem mil sør for Los Angeles.

At approximately 3 p.m. after several dispersal orders, a vehicle in the parking lot of the Yorba Linda Public Library at 18181 Imperial Highway struck at least two individuals. The driver, believed to be part of the Caravan for Justice, continued to leave the parking lot and was detained a short distance away from the incident. The two people struck, a man and a woman believed to be at the protest, were transported to a nearby hospital
with major injuries but are expected to survive.

The driver, Tatiana Turner, 40, of Long Beach, was arrested. She will be booked into the Orange County Jail for attempted murder and assault with a deadly weapon, and the investigation is ongoing. (Orange County Sheriff Dept.)

En stor gruppe Trump-tilhengere hadde samlet seg på andre siden av gaten og svarte med å rope “USA”, hver gang demonstrantene på den andre siden ropte “Black Lives Matter”.

The BLM march took place on Imperial Highway near Yorba Linda Boulevard, with counter-protesters shouting insults while carrying American flags and Trump 2020 banners gathered along the other side. At one point, the counter-protesters crossed the six-lane highway and confronted the BLM group. Face-to-face, the sides alternately shouted “Black Lives Matter” and “U.S.A.” (Orange County Register)

Noen Trump-tilhengere beveget seg over på den andre siden, og da situasjonen begynte å bli mer tilspisset, bestemte politiet seg for å sende alle hjem.

Det finnes et utall tweets om hendelsen. Her et par, der den siste viser hvordan folk i Trump-leiren takker politiet for deres inngripen:

Car rips through crowd at Black Lives Matter protest and counter-protest in Yorba Linda; driver arrested

 

Her er ebok-utgaven! Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.