Med amerikanske flagg og Trump 2020-faner marsjerte sorte amerikanere i Los Angeles sist helg i protest mot BLM-bevegelsen. Stillbilde: Twitter

At sorte amerikanere trosser de massive kampanjene fra BLM-bevegelsen og det Demokratiske partiet i USA og marsjerer imot BLM og for Trump er en nyhet som de færreste medier vil vise. Det passer ikke inn i medienes narrativ om at sorte er imot Trump.

Sist helg marsjerte en gruppe afro-amerikanere gjennom Los Angeles’ gater med amerikanske flagg og faner fra Trumps valgkampanje.

Marsjen blir omtalt i the Daily Wire.

One leader in the effort tweeted, “Amidst the scorn, and despite being called c**ns and Uncle Tom’s, a few of us black Trump supporters took to the front to head a collective march thru the streets of Los Angeles, as we all showed support for America, Trump, and our police.” He also added the hashtag #BLACKLIVESMAGA.

Referansen til Onkel Tom er hentet fra Harriet Beecher Stoves roman ved samme navn, utgitt i 1852. Den sorte onkelen er en lojal tjener for sin hvite mester, og siden har uttryukket blitt brukt som et skjellsord.

En som har tatt uttrykket i bruk, tatt tilbake uttrykket, kan en si, er den sorte og konservative Larry Elder. Han har intervjuet en rekke sorte og konservative amerikanere, og laget en dokumentarfilm med navnet Uncle Tom.

A collection of intimate interviews with some of America’s most provocative black conservative thinkers, Uncle Tom takes a different look at being black in America. (Uncle Tom)

Filmen ble lansert i juni som DVD og VOD (Video-On-Demand). Etter en litt treg start har dokumentaren nå klatret til topps på IMDbs salgsstatistikk for dokumentarfilmer.  Etterspørselen er så stor at det nå er ventetid for å få tilsendt filmen som DVD i USA.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.