Trump-rallyer er blitt noe av et varemerke på Trump. Det var viktig for kampanjen hans at de kom i gang igjen. Det skaper et momentum som Biden blir nødt til å svare på. Han må ut på en scene, og alt kan skje. Det skaper problemer for mediene, som kun ønsker å fokusere negativt på Trump. Det blir for tydelig at de beskytter Biden. Trump har en egen kjemi med sine tilhengere, og møtene er en viktig del av blodomløpet. Foto: Leah Millis/Reuters/Scanpix

Trump holdt en tale i Tulsa, Oklahoma, der han ikke ba om unnskyldning for noe på vegne av Amerika. Han trakk derimot opp et skarpt skille mellom Bidens Amerika og Trumps.

Liberale medier har hausset opp Black Lives Matter i en måned, og pisket opp en stemning der stemoren til politimannen i Atlanta, Garrett Rolfe, fikk sparken utelukkende fordi hun var hans stemor.

Amerikanerne hører at i kvartalene i Seattle som Antifa har okkupert, er det bare tillatt for svarte i parken.

De ser at statuen av George Washington i Portland ble brent mens den var svøpt i det amerikanske flagget.

I natt stormet Antifa politihovedkvarteret i Austin, Texas, og tente på det amerikanske flagget utenfor.

Amerikanere flest reagerer med avsky. Biden sier ingenting. Trump sa: Å vanhellige flagget bør gi ett års fengsel.

Presidenten markerte at det ikke vil bli gitt noe ved dørene til radikale Demokrater, medier og Black Lives Matter. Deres militante oppførsel utelukker en slik ned-på-kne-politikk.

Trump tok et oppgjør med dem som river statuer over hele Amerika. Det kommer ikke på tale med noen rensing av historien. Den er ett helt stykke og det som har gjort Amerika til hva det er. Lincoln vant borgerkrigen, Lincoln befridde slavene. Men også han blir nå utsatt for angrep.

“The unhinged left-wing mob is trying to vandalize our history, desecrate our monuments, our beautiful monuments, tear down our statues and punish, cancel and persecute anyone who does not conform to their demands for absolute and total control,” Trump said.

Sammen med denne ødeleggelsen av historien løper sensuren: Folk mister sine jobber for å si at alle mennesker er like mye verdt. Begge deler opererer parallelt: ødeleggelse og sensur.

“This cruel campaign of censorship and exclusion violates everything we hold dear as Americans,” the president added. “They want to demolish our heritage so they can impose their new repressive regime in its place.”

Flere ledende militære, som general Paetraus, har gått inn for å endre navnene på baser som Fort Brenning og et tyvetalls større baser over hele landet.

Trump has said he will not even consider renaming military bases that carry the names of the Confederate legacy. He suggested this attitude again Saturday during his rally, saying: “We’re not conforming, that’s why we’re here, actually.”

Dette var en kjernesetning: We are not conforming. Vi følger ikke strømmen. Vi bøyer oss ikke.Vi forsvarer landet vårt. Dét kommer nok til å bli et kjernebudskap i valgkampen.

“Do you want to bow before the left-wing mob or do you want to stand up tall and proud as Americans?” he asked at one point.

Biden et gissel

Biden har et stort problem. Black Lives Matter og radikale Demokrater har stukket av med partiet. De har tatt initiativet, og Biden har jattet med. Nå er det for sent å hente seg, og partiet, inn igjen. Biden må være med på ferden. Hvis han begynner å kritisere volden, vil de behandle ham som en fiende.

Biden er gissel for krefter som vil rive Amerika i filler og bygge et nytt. De er villig til å bruke manipulasjon og vold for å nå sine mål, og kreftene går fra topp til bunn i samfunnet

Vekkelse

Denne vekkelsessiden av Black Lives Matter, som hvite bøyer seg for, tok ikke Trump opp. Den som hvite europeere bøyer seg for. Den som krever at du gjør avbikt. Men mellom linjene var det ikke vanskelig å skjønne hva Trump mener om den.

Hans generaler bøyer seg for den, og Republikanerne er tause. Det er bare noen få som har guts til å ta opp kampen. Sammen med Tucker Carlson, Sean Hannity, Laura Ingraham, Lara Logan, Maria Bartimoro, Judge Jeanine, Jesse Waters og de mindre skarpe Martha McCallum og Bret Baier, alle i Fox News.

Trump hører på dem, han snakker også med dem. Han lytter når Hannity sier at USA er ved et tipping point. Det kan enten fortsette ned langs noe som det ikke er noen vei tilbake fra, eller det kan redde seg selv.

Trump akter tydeligvis å være redningsmannen. Det var den rollen han ga seg selv i Tulsa.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.