APs fotograf Noah Berger var til stede og tok bilder da fredelige demonstranter ble overfalt. FotoL Noah Berger/AP/Scanpix

Konservative Team One America ville demonstrere mot Twitters sensur i San Francisco lørdag, men ble møtt av hundrevis av Antifa som gikk til fysisk angrep. Ifølge Joe Biden er Antifa en idé. Bilder som dette er dårlig reklame for Demokratene.

En av arrangørene for Team One America, Philip Anderson, fikk slått ut en fortann. Hans tweet og bilde kommer ikke opp direkte på Twitter, men med en advarsel.

 

 

Anderson sa overfallene var en illustrasjon på hva USA står overfor:

«This is what happens when you lose free speech,» Anderson said over boos as the crowd threw objects at him. «This is what happens, America. This is what our country is turning into.»

Demonstrasjonen ble ødelagt av vold før den i det hele tatt hadde startet. En av deltakerne med en Trump-t-skjorte måtte fraktes bort i ambulanse.

Medics transport a supporter of President Donald Trump to an ambulance after he was attacked by counter-protesters in San Francisco on Saturday, Oct. 17, 2020. About a dozen pro-Trump demonstrators were met by several hundred counter-protesters as they tried to rally. (AP Photo/Noah Berger)

Twitter blokkerer fortsatt New York Posts konto og krever at avisen fjerner artiklene om Biden-familien.

Facebook reduserer spredningen av New York Posts artikler.

As of Saturday evening, Twitter had still locked out the New York Post’s account for tweeting about their reporting on Joe Biden’s son, Hunter Biden.

Facebook, meanwhile, said it is reducing distribution of the Post’s reporting on its platform.

Sensuren av de eksplosive artiklene om en av kandidatene er enestående i amerikansk historie. I 2016 var mediene ledende i å spre historien om at Trump var kjøpt og betalt av Putin. Det viste seg å være en fabrikasjon. I år kommer det begrunnede avsløringer av at den Demokratiske kandidaten er i lomma på Kina. Da blokker Twitter og Facebook for spredning og Antifa angriper de som demonstrerer fredelig.

 

Hvis du ikke vil leve i et land der Antifa håndhever reglene de selv har satt:

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.