Britiske prins Harry og hertuginne Meghan flytter fra Canada til Los Angeles i USA. Foto: Henry Nicholls / Reuters / NTB Scanpix

USA vil ikke betale sikkerhetsutgiftene til britiske prins Harry og hertuginne Meghan, skriver president Donald Trump på Twitter.

«Jeg er en god venn og beundrer av dronningen og Storbritannia. Det ble rapportert om at Harry og Meghan, som forlot kongeriket, ville bo permanent i Canada. Nå har de forlatt Canada til fordel for USA, men USA vil ikke betale for deres sikkerhet. De må betale!», skriver presidenten.

Paret forlater Vancouver Island i Canada til fordel for Meghans hjemby Los Angeles, skrev kjendisbladet People søndag, og siterte en anonym kilde.

Det var en artikkel i britiske Daily Mail tidligere i uken som spekulerte på om paret kom til å be om sikkerhetshjelp fra den amerikanske regjeringen.

Etter Trumps uttalelse søndag gikk en talsperson for paret ut og avviste at de planla å be USA om å betale, og at dette vil bli finansiert privat, skriver Reuters.

Flytteryktene kommer etter at Disney denne uken kunngjorde at Meghan vil ha fortellerstemmen i den kommende dokumentarfilmen «Elefant».

Prins Harry og hertuginne Meghan hadde 9. mars sin siste opptreden som framtredende medlemmer av det britiske kongehuset.

Fra og med 31. mars blir de bare Harry og Meghan.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.