Forsiden på Time Magazine. Skjermdump: Twitter

Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan har fått æren av å pryde forsiden av Time Magazines liste over verdens 100 mest innflytelsesrike personer i 2021. Lesere verden over gir både paret og bladet det glatte lag.

Det britiske kjendisnettstedet Page Six har sett på publikums reaksjoner på «æren» som Time Magazine ga paret, som nå egentlig skal omtales som Hertugen og Hertuginnen av Sussex. Mange av reaksjonene er det motsatte av hva TIME og paret anklages for, det vil si uretusjerte.

Kjendisparet har kommet på listen for sitt samarbeid med Spotify gjennom deres produksjonsselskap Archewell Audio, hvor de jobber for å utvikle podkaster og programmer «med formål om å underholde, opplyse og inspirere», skriver TIME.

Les også:

Lei av Meghan Markles rasismeanklager: – Kall meg en nigeriansk prins og gi meg kredittkortet ditt!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂