Den tidligere programlederen for TV-programmet Top Gear, har beklaget uttalelser han kom med i en spalte i The Sun.

I spalten refererte Clarkson til en kjent scene fra Game of Thrones hvor folk i gatene roper «shame» til en av seriens karakterer.

– Om natten klarer jeg ikke å sove, mens jeg ligger der og skjærer tenner og drømmer om dagen hun må gå naken gjennom gatene i sin egen by i Storbritannia, mens folkemengder roper «skam!» og kaster klumper med ekskrementer på henne, skrev Clarkson ifølge VG.

Clarkson skriver videre at Meghan har gjort Prins Harry til en forkjemper for Woke-kulturen, gjennom «livlige lovnader på soverommet».

– Nå virker det som om hun har armen så langt opp i rumpen hans, at hun kan bruke fingrene sine til å forandre ansiktsuttrykkene hans, skrev Clarkson.

Nå beklager Clarkson det hele.

– I en spalte jeg skrev om Meghan, gjorde jeg en klumsete referanse til en scene fra Game of Thrones, og dette har slått dårlig an hos veldig mange mennesker. Jeg er forferdet over å ha forårsaket så mye smerte, og jeg vil være mer forsiktig i fremtiden, skriver Clarkson på Twitter.

Hertuginne Meghan og Prins Harry har vært mye i mediene den siste tiden, og har vakt oppsikt med serien på Netflix, hvor Meghan sågar gjør narr av avdøde dronning Elisabeth.
Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.