I sin nye bok forteller Storbritannias prins Harry om en konfrontasjon med broren som han hevder endte i fysisk vold.

Konfrontasjonen skal ha skjedd hjemme hos prins Harry i London i 2019.

Harry skriver at William avla ham et besøk for å snakke om «katastrofen» som utspilte seg både i forholdet mellom dem og i tabloidpressen, og William skal allerede ha vært sint da han ankom Harrys bosted i London.

Der skal prins William, ifølge prins Harry, ha kalt hertuginne Meghan, Harrys kone, for «vanskelig, uhøflig og ufølsom», skriver The Guardian.

Dette skal ha ført til at situasjonen mellom dem eskalerte, skriver prins Harry, og han fyrte tilbake, og det utviklet seg til en krangel der de begge ropte fornærmelser til hverandre.

– Det hele skjedde så fort. Han tok meg i kragen, rev i halskjedet mitt og slo meg i bakken. Jeg landet på matskålen til hunden, som sprakk under ryggen min og skårene trengte seg inn i huden. Jeg lå der et øyeblikk, fortumlet, så reiste jeg meg og ba ham komme seg ut, skriver prins Harry.

Prins Harry hevder videre at angrepet førte til at han fikk synlige skader på ryggen.

Prins William skal så ha bedt om unnskyldning, men hevdet at han ikke hadde gått til angrep på sin bror, ifølge det prins Harry skriver.

Selvbiografien «Spare» kommer ut neste uke, og det er allerede ventet at den vil føre til at forholdet mellom prins Harry og resten av den britiske kongefamilien forverres ytterligere.

Det britiske kongehuset har foreløpig ikke kommentert innholdet i boken eller anklagene mot prins William.

Prins Harry og hertuginne Meghan sluttet å arbeide som kongelige i 2020 da de flyttet til USA.
Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.