De to politibetjentene som ble skutt i hodet mens de satt i en parkert bil i Los Angeles hadde kun vært i tjeneste i litt over ett år. Den kvinnelige betjenten er 36 år har en sønn på seks år. Den mannlige betjenten er 24 år. De er begge i en kritisk tilstand på det lokale sykehuset. Familiene deres er hos dem på sykehuset.

Men det var ikke bare familiene deres som kom til sykehuset. Det gjorde også svarte demonstranter som forsøkte å tvinge seg inn i sykehuset og ropte at de håpet at de dør og at politiet skal dø én etter én. Politiet la ut en melding på Twitter om at demonstrantene ikke måtte blokkere inngang og utgang til sykehuset.

 

 

Ifølge en video de har filmet selv så sier de at de tilhører en gruppe som kaller seg Africa Town Coalition. BLM har avfødt mange forskjellige bevegelser, flere av dem militante og voldelige.

Angrepet på de to betjentene var et bakholdsangrep, sier politiet.

 

 

 

President Trump tvitret: Animals that must be hit hard!

Politiet i Los Angeles har liten støtte fra sin borgermester, demokraten Eric Garcetti, som i juni kuttet 250 millioner dollar i politibudsjettet for å gi til organisasjoner med fokus på de svarte miljøene.

Nestlederen i politiets fagforening, Sgt. Jeretta Sanchez, var opprørt:

“We’re not letting this happen to these officers It is not right. First of all, civilians are going on furlough because you didn’t have money, now you’re finding the money to give $250 million to Black Lives Matter?”

Garcetti møtte svarte ledere for å fortelle dem om sitt politibudsjettkutt. Han omtalte seg selv og andre som drapsmenn (!). På dette møtet sa han:

“We must lead. I got calls from mayors around the country, some of them saying, ‘I’m so excited,’ the other ones saying, ‘What the hell did you do? Now I (have to) shift money.’ That’s exactly the point. It starts someplace, and we say we are going to be who we want to be or we’re going to continue being the killers that we are.”

Garcetti er blant Demokratene som har tippet helt over i selvpisking over BLM. Da er det vanskelig å være på politiets side.

LAPD Chief Michel Moore og Sheriff Alex Villanueva var også på møtet og trodde ikke sine egne ører. En politiveteran sa at politiets fagforeningsmedlemmer hadde mistet all tillit til borgermester Garcetti.

“We’re worried about him, and we are worried about his future and the safety of our citizens. Yesterday he smeared every single police officer in Los Angeles and across the nation by calling us killers.”

Hvem er det han vil tilby hjelp til? Dette er å stikke fingeren i øyet på politiet etter hans budsjettkutt.

Med en Demokrat-borgermester som kaller politiet for drapsmenn, så er det ikke rart at kriminelle oppfatter politiet som fritt vilt som de kan drepe – én etter én.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.