En person ble skutt og drept da en kolonne på 600 Trump-tilhengere kjørte gjennom Portland og støtte sammen med Black Lives Matter-aktivister. Hvis beskrivelsen av offeret stemmer, tilhørte han pro-Trump-kolonnen.

– Betjenter fra politiet i Portland hørt skudd bli avfyrt i området Southeast 3rd Avenue og Southwest Alder Street. De rykket ut og fant et offer med skuddskader i brystet. Ambulansepersonell slo fast at personen var død, opplyser politiet i en uttalelse. (NTB)

Dødsofferet hadde en Patriot Prayer-hatt og et merke hvor det sto Blue Lives Matter. Dette er typiske emblemer for høyresiden.

Man får en ide om stemningen:  Dette er holdningen til en tidligere taleskriver for Obama.

Stemningen er hatefull, både ute i gatene og ved tastaturene.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.