Claudia Apolinar (31) er politikvinnen som ble skutt i kjeven lørdag. Med blodet strømmende, klarte hun å varsle sentralen om at de var skutt. Apolinar fra uteksamineringen i fjor. Hun er tidligere bibliotekar og har en seks år gammel gutt hun er forsørger for.

Hvis man skal fatte hva et fenomen går ut på man må stille det i relieff til noe annet. Især når så mye er ren løgn. Tucker Carlson kunne i natt vise bilder av politikvinnen (31) som ble skutt fire ganger i kjeven. Hun kan nesten ikke snakke, men klarer å hjelpe kollegaen som er skutt i hodet og ringer sentralen.

Det tar tid før operatøren i den andre enden skjønner hva som har skjedd.

Det som er enda mer opprørende er at folk står og ser på de som er skutt og heier begeistret. De får som fortjent.

De samme typene drar til sykehuset hvor betjentene ligger og forlanger å få besøke dem. Da de ikke slipper inn blokkerer de både utganger og innganger. Aktivistene roper: -Håper dere dør motherfuckers.

En svart aktivist i Los Angeles, Wharton Price, lager en video: Gjengjeldelsen er begynt, undertrykkerne er drept.

Den samme Wharton Price er en kjent aktivist i LA, Los Angeles Times omtaler ham. Borgermester Eric Garcetti konsulterer ham om flerkultur.

Dette er det Amerika Demokratene har latt vokse frem. Det er deres produkt: Politidrap er en logisk konsekvens av ideologien de dyrker.

Dette får du ikke vite hvis du kun følger norske medier. De dekker bare solsiden.

Demokratiske politikere snakker unisont om at man må «gjenoppfinne politiarbeid». Hva det går ut på er det ingen som sier, men det virker som det er mer sosialarbeid enn politi.

Biden og Demokratene kan ikke løpe fra resultatene. Det er de som i fire måneder har støttet «fredelige protester» og BLM/Antifa. Bidens medarbeidere og Harris har samlet inn penger til å kjøpe fri aktivistene.

Vi snakker om et koordinert angrep på Amerika.

Politifolk betaler med sine liv. Politiet er siste skanse. Derfor må de betale med sine liv.¨

Det skjer ikke bare i LA. I Lancaster, Pennsylvania, ble politiet tilkalt til husbråk. De møtte en latino, Ricardo Munoz, som ifjor stakk ned fire tilfeldige mennesker. Da han kommer styrtende mot dem med en stor kniv, har de ikke noe valg: De skyter ham ned.

Men da går mobben amok og raserer sentrum. Et særtrekk ved tredje verdenland er at mobben bestemmer; USA har på noen måneder kommet dit hvor mobben kan bestemme om politiet får lov å utføre sitt arbeid eller ei.

Resultatet vil bli at politi ikke rykker ut. De inntar en defensiv holdning.

Det er på tide, sier Tucker, at middelklassekvinnene med BLM-skilt på plenen, får smake konsekvensene av sin egen politikk. De lever i en boble. De forstår ikke volden som de støtter med sine donasjoner og slagord på plenen.

Det er akkurat samme situasjon i Vest-Europa. Nå kappes middelklassen om å hente Moria-migranter til Norge. Gruppen som vil hente dem hit teller 60.000 på Facebook. De kunne også ha godt av å kjenne konsekvensene av sin egen politikk. Og noen av dem vil trolig det.

Problemene vokser i rasende fart. Dominanskriminalitet, brutal vold og sadisme mot den innfødte befolkningen blir stadig mer vanlig.

Er det derfor at mediene heier på Biden og skrur opp lyden? Det gjelder å holde skrikene av forslått og voldtatte nede.

Biden holdt i dag en tale i Florida hvor han rakket ned på Trumps karakter. Trump vet ikke hva det vil si å ofre seg for noe annet enn seg selv. Det var en eneste lang drittpakke om Trump: Han skal ha sagt til faren til en fallen soldat: What’s the point?

Biden nekter seg ingenting av tilsvining når det gjelder Trump. Han drar ham ned i søla.

Men der ligger Biden selv allerede. Dvs folk ser at det er der han hører hjemme. Hvis det er noen som har ansvar for tilstanden i Amerika så er det Biden, som har sittet 47 år i Washington, åtte av dem i Det hvite hus.Likevel spiller Biden det sentimentale sjåvinistiske kortet. Han snakker om de militære som står klar til å bli sendt ut i «harms way».

Men er det noe Trump har fått til de fire årene, så er det å vise at ofrene Amerikas sønner og døtre betalte ikke var verdt det. Når ble fred i Afghanistan viktigere enn vedlikehold av eget land? Enda mer grotesk ble det når soldatene oppdaget at de ikke var velkomne.

Derfor går ikke Bidens tåredryppende patriotisme hjem. Den er falsk.

Den ble ekstra falsk fordi mannen han rakket ned på faktisk sto på plenen utenfor Det hvite hus og fikk i stand en fredsavtale mellom Israel og to arabiske stater: Bahrain og Emiratene.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.