I de drøye tre årene Trump har sittet har det vært bemerkelsesverdig hvordan anti-Trump-medier og Demokrater har brukt samme ord og uttrykk, omtrent som det hadde gått ut et skriv med beskjed om hva de skulle si.

Nå er denne agitasjonen utvidet til å gjelde BBC og NRK: Tove Bjørgaas sier det samme som anti-Trump-mediene: Å rydde Lafayette-park og ha 1.200 soldater i Washington DC er en begynnende militarisering av samfunnet.

Parken er en del av byen så nå har Trump havnet i konflikt med borgermester Muriel Bowser. Bowser er ordfører i en svart by og hun spiller for galleriet. Dette er de samme politikerne som i neste omgang løper til føderale myndigheter og vil ha mer penger.

 

 

Men nå har de radikale liberalerne tatt et stort skritt til venstre: De vil «defund the police». Å si dette etter de mest omfattende opptøyene i USA på årtier, er nesten ikke til å tro. Men det er dagens slogan.

BBCs Newsnight intervjuet en aktivist fra Minneapolis torsdag kveld og hun sa det var andre måter å løse problemene på enn ved politi. Dette gled rett ned hos Paul Henley i studio i London. Selvfølgelig! En by som Minneapolis klarer seg uten politi, nå er jo det meste i svarte bydeler brent ned.

Aktivisten er ikke alene. Tucker siterer et medlem av byrådet, Fletcher, som tvitrer Defund the police. Og enda mer truende: Kampanjesjef for Hillary, Brian Fallon, tvitrer det samme: Defund the police.

Borgermester i Los Angeles, Eric Garcetti, gikk ned på kne som i en dåpsseremoni/syndsbekjennelse og ba om tilgivelse for å være hvit. Nå vil han også skjære ned på bevilgningen til politiet, etter de verste opptøyer på tredve år.

De mener hva de sier, vi skal lytte til dem. Alt handler om makt, sier Tucker. De skal ha vekk Trump om de så skal ødelegge samfunnet. De har støtte fra Corporate America, det er toppen i samfunnet som bruker mobben til å nå sine mål.

«Tove Bjørgaas» og geliker som henne er instrument for å sløve befolkningen til ikke å forstå hva som foregår: Du skal bøye kne og be om tilgivelse for at du er født norsk og hvit.

Kanskje du får det.

 

 

 

 Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.