Biden får kritikk fra alle hold. Trump, som allerede har besøkt byen, sa at det er altfor sent og at presidenten gjør det for å innbille velgerne at han har politisk troverdighet – fordi ALT annet han har gjort så langt har vært en KATASTROFE.

President Joe Biden har forpliktet seg til å besøke East Palestine, Ohio, i neste måned rundt merkedagen for togavsporingen som utløste giftige gasser og var katastrofalt for innbyggerne i den lille byen i Ohio.

Biden får kritikk fra alle hold. Trump, som allerede har besøkt byen sa at det er altfor sent og at presidenten gjør der for å utvikle litt politisk troverdighet – fordi ALT annet han har gjort så langt har vært en KATASTROFE.

Document har skrevet flere artikler om saken.

New York Post skriver at president Biden vil reise til East Palestine, for å møte innbyggere som er berørt av togavsporingen og se på fremgangen som hans administrasjon har bidratt med og samtidig holde togselskapet Norfolk Southern ansvarlig.

Donald Trump, som besøkte byen uttalte seg om Bidens planlagte besøk med STORE bokstaver:

Biden har endelig bestemt seg for å besøke East Palestine, Ohio, et år for sent, og bare for å utvikle litt politisk troverdighet fordi ALT annet han har gjort har vært en KATASTROFE. Jeg kjenner de flotte menneskene der. Jeg var der da det telte . Han vil ikke få en varm mottakelse.

Biden has finally decided to visit East Palestine, Ohio, a year late, and only to develop some political credibility because EVERYTHING else he has done has been such a DISASTER, Trump wrote on social media. I know those great people, I was there when it counted, and his reception won’t be a warm one.

;

En innbygger i East Palestine kritiserte Bidens forsinket besøk. DJ Yokley eier en bedrift i byen og sier at dette er fordi det er et valgår og han vil bare vise at han bryr seg:

– Det amerikanske folk har våknet og innser at lederen av landet vårt ikke dukket opp til den største katastrofen i 2023. Og nå kommer han til å dukke opp fordi det er et valgår.

– President Trump kom og støttet oss selv om han ikke trengte det. Nå er det: – Hei, vi må besøke East Palestine fordi vi ikke har gjort det ennå …

– The American people have awakened to realize that the leader of our country did not show up to the greatest catastrophe of 2023. And now he’s going to show up because it is an election year.

– President Trump came and supported us when he didn’t have to … Now it’s, Hey we have to go visit East Palestine because we haven’t done that yet — and check it off the books.

Innbyggere i byen omtrent en times kjøretur fra Pittsburgh har rapportert om ulike helseplager og uttrykt angst for de langsiktige effektene av katastrofen for samfunnet deres, inkludert potensielt økt kreftrisiko.

Republikanere har gjentatte ganger sagt at Biden ikke har bakkekontakt med velgerne – spesielt vanlige amerikanere som sliter og de som er i stater som ikke betyr noe for hans gjenvalg.

Stater med ordinary Americans som ikke er vippestater.

De har også angrepet Biden for ikke å gjøre mer for å ta tak i fentanylimporten fra Kina som har forårsaket rundt 200 000 dødsfall på hans vakt.

Republicans have repeatedly cited Biden’s delay in visiting East Palestine to criticize him as detached from suffering non-swing-state voters. They have also attacked Biden for not doing more to address fentanyl imports from China that have caused about 200,000 deaths on his watch.

Det er ingen tvil om at valget har ført til en helomvending fra Biden og hans administrasjon i mange av sakene som opptar det amerikanske folket.

Nå har han erklært at det er en krise ved grensen – men det er ikke hans feil.

Alltid one day late and a dollar short.

Kanskje Biden tror han skal reise til Palestina?

Ordføreren i East Palestine raser mot Biden: – Millioner av dollar til Ukraina, men ingenting til oss


Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.