President Joe Bidens svekkede mentale tilstand blir stadig vanskeligere å skjule for verden. Listen over hans mange små og store «feiltrinn» er lang. Alt fra å blande sammen Syria og Libya, ikke huske navnet på medlemmer i egen familie eller nære ansatte og å slite med å holde seg på bena.

CNN-programmet med Joe Biden Town Hall var en katastrofe for den amerikanske presidenten, med en halvtom sal og kun 1,4 millioner seere som brydde seg med å se på. Det er mulig at salen hadde få tilskuere på grunn av covid-restriksjoner, men det forklarer ikke den ekstremt labre interessen blant tv-seerne. Presidenten på CNN var ingen suksess:

CNN saw its viewership plummet during Wednesday night’s town hall with President Joe Biden

Sky News Australia viser keiseren uten klær:
I tillegg gikk det helt over styr for Biden, som snakket så usammenhengende at ingenting ga noe mening.

Her snakker han om vaksine for barn under 12 år:

‘And the question is whether or not we should be in a position where you uh, um, are – why can’t the, the, the experts say we know that this virus is, in fact, uh, um, uh, it’s going to be – or, excuse me, we, we, we know why all the drugs approved are not temporarily approved by permanently approved.

Om hvordan man forhindrer feilinformasjon sa Biden:

‘There are trusted interlocutors. Think of the people — if your kid wanted to find out whether or not there were — there’s a man on the moon, or whatever — you know, something, or, you know, whether those aliens are here or not — you know, who are the people they talk to beyond the kids who love talking about it? They go to people they respect, and they say, “What do you think?”’

Mange reagerte på at Biden forsikret dem om at de ikke kom til å få covid hvis de bare var vaksinerte:

‘You’re OK. You’re not going to – you’re not going to get COVID if you have these vaccinations’.

Her er Bidens svar på spørsmål om restauranter som sliter med å beholde ansatte:

‘My — my deceased wife’s father-in-law was a restauranteur up in — up in Syracuse, New York. And, by the way, he tried to con- — he had a — had a restaurant that was in a town called Auburn, about 20,000 people, which was at a flagship 24-hour-a-day restaurant that — and he offered it to me, which I would have been making five times what I would in law school to try to keep me in Syracuse.

‘But I spent too many times at home hearing a — in his home, hearing a phone call: “The cook didn’t come in? He’s in a fight with his wife? What — what’s going on?

Sky News Australia la ut dette klippet hvor Biden prater rørete til et nytt lavmål:
Ronny Jackson var sjeflege både for Obama og Trump i Det hvite hus. Han slår alarm om den sittende presidenten. I et innlegg på Twitter skriver han:

– Noe er alvorlig galt med Biden – og det kan bare bli VERRE! Det er forbi punktet hvor det er flaut. Han er fortapt. Han er forvirret. Han kan knapt sette sammen en sammenhengende setning. Han MÅ ta en kognitiv test og publisere resultatene!

Ronny Jackson er republikaner i Representantenes hus. Han spår at Biden må trekke seg i nær fremtid:

– Han kommer enten til å trekke seg – at de overbeviser ham om å trekke seg fra stillingen en eller annen gang i nær fremtid, ellers så må de bruke den 25. grunnlovsendringen på ham, sier Jackson til Fox News.

Lørdag gjentok Jackson kravet om en kognitiv test:

Jackson har også startet en underskriftskampanje for å tvinge Joe Biden til å måtte ta en kognitiv test:

Daily Mail har laget en egen reportasje med det som Biden-administrasjonen bortforklarer som forsnakkelser og misforståelser.

President Joe Biden går på trynet i flytrappa tre ganger. Fredag 19. mars 2021 (AP Photo/Patrick Semansky)

Daily Mail

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.