President Joe Biden har igjen møtt kritikk for sin «creepy» oppførsel mot kvinner da han var vert for skuespiller Eva Longoria i Det hvite hus torsdag.

Good ol Biden ønsket den 48 år gamle skuespillerinnen Longoria velkommen på South Lawn for en filmvisning av Hollywood-stjernens regidebut, «Flamin’ Hot.» Filmen er reklamert som en inspirerende sann historie om en immigrant, men viser seg å være basert på en løgn. Mer om det i slutten av artikkelen.

Etter å ha gitt den flamin’ hot skuespilleren en varm omfavnelse forteller han folkemengden at de to har kjent hverandre lenge:

– Hun var 17. Jeg var 40.

– We’ve known each other a long time. She was 17, I was 40.

Forbes: Biden Jokes That He’s Known Eva Longoria ‘Since She Was 17 And I Was 40’

Ikke bare er kommentaren til den 80 år gamle presidenten «creepy», men også feil. Longoria ville vært syv år gammel da han fylte 40.

Det passer litt bedre, da datteren hans Ashley var på den alderen når hun dusjet sammen med faren, som hun skrev i sin dagbok, og førte til hennes sexavhengighet. Bare en uskyldig hendelse fra barndommen, vil de liberale si.


Selv om tilskuerne lo av presidentens «vits» var det ikke alle som synes den var morsom skriver Ryan Smith i Newsweek. Kritikken på sosiale medier stemplet Biden som creepy. Nok engang.

De konservative politiske kommentatorene Hodgetwins – de identiske tvillingbrødrene Keith og Kevin Hodge som er svarte – antydet at dobbeltmoral var på spill.

– Mediene synes det er morsomt når Biden sier det, men hvis Trump sa det, ville han bli anklaget for voldtekt, skrev de i en tweet.

Longorias film er dokumentar basert på en løgn.

Longoria er av mexicansk herkomst og en glødende demokrat. Hun synes tydeligvis at Biden er like hot som henne da hun har vært en stor tilhenger av ham siden han var visepresident.

Selv om filmtittelen høres ut som om den handler om henne er det faktisk en interessant historie om hvordan Flamin’ Hot Cheetos ble til:

Longorias film Flamin’ Hot, som ble utgitt 9. juni, forteller historien om hvordan meksikansk-amerikaneren Richard Montañez, som var ansatt som vaktmester hos Frito-Lay, overbeviste sjefene sine om å krydre Cheetos-snacksen deres. Det førte deretter til opprettelsen av Flamin’ Hot Cheetos.

Longoria’s film Flamin’ Hot, which was released on June 9, tells the story of how Mexican-American Richard Montañez (played by Jesse Garcia), who was employed as a janitor at Frito-Lay, convinced his bosses to spice up their cheesy Cheetos snack. It subsequently led to the creation of Flamin’ Hot Cheetos.

En feel goodThe American Dream – historie med andre ord, selv om det er en oppdiktet historie.

En Los Angeles Times-artikkel påsto at Montañez hadde fabrikkert sin rolle med å inspirere den krydrede snacksen, skriver Smith. Representanter for Frito-Lay har sagt at han ikke var involvert i den kulinariske skapelsen.

In May, a Los Angeles Times article shared allegations that Montañez had fabricated his role in inspiring the spicy snack. Representatives of Frito-Lay have said that he «was not involved» in the culinary creation.

En tjenestemann i Det hvite hus forsvarte beslutningen om å vise filmen, skriver Ryan Smith og forklarte at det ikke er en dokumentar og ble vist slik at amerikanere fra forskjellige bakgrunner kunne se seg selv reflektert i film og feiret av presidenten.

A White House official defended the decision to screen the movie at the executive mansion, explaining that it is not a documentary and was shown so that Americans from diverse backgrounds could see themselves reflected in film and celebrated by the president.

Filmen er reklamert som en historie basert på sannheten. At den ble vist ved Det hvite hus er ikke overraskende, da hele «creepy» Bidens presidentskap er basert på en løgn.

FLAMIN’ HOT | Official Trailer | Searchlight Pictures

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.