Kamala Harris tråkket skikkelig i salaten fredag da hun sa til Los Angeles Times at Biden-administrasjonen ikke så hverken delta eller omicron-varianten komme. Det er det samme som å innrømme at de var uforberedt, og det kan ikke en president tåle.

«We didn’t see Delta coming. I think most scientists did not — upon whose advice and direction we have relied — didn’t see Delta coming,» she said in an interview with the Los Angeles Times that was published Friday. «We didn’t see Omicron coming. And that’s the nature of what this, this awful virus has been, which as it turns out, has mutations and variants.»

Harris får Det hvite hus til å fremstå hjelpeløse og det tåler ikke regimets popularitet som stuper.

Harris har gjort mange blemmer som trekkes frem når hun gjør nye:

In September, Harris sparked criticism after she nodded along while a student accused Israel of «ethnic genocide.» Harris responded by saying the student’s «truth should not be suppressed» during an event at George Mason University in Fairfax, Virginia.

Days earlier, Harris compared the behavior of Customs and Border Protection agents pictured on horseback corralling Haitian migrants away from the U.S. border with the historical treatment of slaves and Indigenous Americans.

Harris says Biden administration failed to see either delta or omicron variants coming: report

Kamala Harris, gaffe machine: VP’s public appearances marked by awkward moments, controversies 

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.