Inflasjonen er i ferd med å spise Biden-regimet levende, og da hjelper det ikke at Kamala Harris ikke ser ut til å forstå hva inflasjon er. Hun har flere ganger svart svevende på spørsmål om inflasjon. Hennes medarbeidere sier hun ikke gidder å lese briefingmateriale, og stiller uforberedt. Når hun dummer seg ut, blir hun rasende på sine medarbeidere. De finner seg ikke i å bli behandlet av en bølle, og slutter på rekke og rad.

Igjen har Kamala blitt spurt om inflasjon. – Var det galt å kalle inflasjonen for et forbigående fenomen, spør Margaret Brennan i Face the Nation på CBS.

«Was it wrong to consider inflation transitory? These price spikes seem like they’re going to be with us for a while,» Brennan asked.

Kamala svarer svevende, som om hun ikke riktig har forståelse av driverne bak inflasjonen. Hun begynner å snakke om logistikkproblemene og går over til Build Back Better-pakken som ble torpedert av Joe Manchin. Hun forstår ikke at det er trykkingen av penger som har skapt inflasjonen.

«We have to address the fact that we have got to deal with the fact that folks are paying for gas, paying for groceries, and are — need solutions to it. So let’s talk about that,» Harris said. «Short-term solution includes what we need to do around the supply chain, right? So, we went to the ports of Los Angeles, Long Beach, Savannah, Georgia, and said, ‘hey, guys, no more five days a week, eight hours a day; 24/7, let’s move the products because people need their product – they need what they need.’ We’re dealing with it in terms of the long term. And that’s about what we need to do to pass Build Back Better. It strengthens our economy.»

Når man ser henne svare, forstår man på nølingen at hun ikke vet hva hun skal si,

Medarbeidere har sluttet på rekke og rad. De sier det er kaos på bakrommet. Kamala gidder ikke forberede seg, men når hun taper ansikt, går hun løs på medarbeiderne som forsøkte å forberede henne. Det blir for mye for mange. De blir psykisk ødelagt og slutter.

This struggle through a basic question reminded critics of previous reporting in which, an ex-staffer of the vice president says she repeatedly refuses to read briefing materials and prepare for meetings.

«It’s clear that you’re not working with somebody who is willing to do the prep and the work,» one former staffer said. «With Kamala you have to put up with a constant amount of soul-destroying criticism and also her own lack of confidence. So you’re constantly sort of propping up a bully and it’s not really clear why.»

Several Harris staffers have since left their positions in the year since she and Biden took office.

 

Kamala Harris struggles through question on inflation during CBS interview

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.