Presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. lovet å etablere et amnesti-program for å avsløre de skyldige og medsammensvorne som er ansvarlige for attentatene på faren hans, Robert F. Kennedy og hans onkel, president John F. Kennedy.

Den demokratiske kandidaten avga løftet under et radiointervju med Frank Morano, verten for New Yorks 77 Talk Radio-WABC. Han gjentok også påstanden om at Central Intelligence Agency (CIA) var direkte involvert i begge dødsfallene.

Han sa at det var viktig å ha en sannhets- og forsoningskomité for dette og kanskje noen andre hendelser i amerikansk historie som folk har spørsmål om. Radar Online skriver om saken:

– It’s important to have a Truth and Reconciliation Committee for this and maybe some other incidents (in) American history that people have questions about, he told Frank Morano, the host of New York’s 77 Talk Radio-WABC.

Kennedy Jr. fortsatte med at det er viktig å gi amnestier til folk som er involvert, for å oppmuntre dem til å snakke åpent om hendelsene, som de har gjort i Latin-Amerika og mange andre land etter nasjonale tragedier. Det er viktig å løse dem, fordi det å fortsette løgnene er giftig for landet vårt.

– And to have a really open discussion, you know, (you need to) provide amnesty to people who are involved, to incentivize people to talk openly about (it) the same way that they’ve done in Latin America and many other countries when there were national tragedies …. where the country needed to resolve them, needed to process them because continuing the lies is poisonous to our country.

– La oss finne ut hva som egentlig skjedde, la han til.

Som RadarOnline.com tidligere rapporterte, innrømmer RFK at han har tatt forholdsregler og er klar over faren han står overfor når han stiller til valg og samtidig uttaler seg mot CIAs angivelige rolle i attentatet på JFK i 1963 in Dallas, Texas.

– As RadarOnline.com previously reported, RFK admits he has taken “precautions” and is “aware” of the danger he faces running for office and speaking out against the CIA’s alleged role in the 1963 assassination of JFK in Dallas, Texas.

RFK Jr. kritiserte også sin rival, president Joe Biden, som rett før helgen 4. juli (da ingen følger med) skrev under en presidentordre om å stenge riksarkivets – National Archives – gjennomgang av graderte dokumenter relatert til JFK–attentatet. Det hvite hus hevdet at 99 prosent av de topphemmelige dokumentene er offentlig tilgjengelig:

– RFK Jr. also slammed his rival President Joe Bidenfor quietly issuing an executive order – just before the July 4th weekend – to shut down the National Archives review of classified documents related to the JFK assassination. The White House claimed that 99 percent of the top-secret documents are publicly available

Pressesekretær Karine Jean-Pierre i Det hvite hus sa at Bidens presidentordre gir instruks om at all informasjon knyttet til president Kennedys attentat bør frigis, bortsett fra når de sterkest mulige grunner tilsier noe annet:

– This action reflects [President Biden’s] instruction that all information related to President Kennedy’s assassination should be released except when the strongest possible reasons counsel otherwise, White House press secretary Karine Jean-Pierre.

RFK Jr. sa at én prosent kunne inneha nøkkelbeviset og spurte hvorfor de fortsatt trenger å skjule for den amerikanske befolkningen hva som skjedde. Det gir ingen mening:

– Så vi vet at de har minst 40 000 dokumenter som de ikke vil at folk skal se, sa han. – Dette er en 60 år gammel forbrytelse. Det er den viktigste forbrytelsen i amerikansk historie.

– Hvorfor blokkerer CIA president etter president fra å overholde loven? Både Kennedy-registrene, og Kennedy Assassination Records Act krever at hundre prosent av disse dokumentene frigis? Ikke 99 prosent, men hundre prosent.

– So, we know that they have at least 40,000 documents that they don’t want people to see,” he said. “This is a 60-year-old crime. It’s the most important crime in American history.”

– Why is the CIA blocking president after president from complying with the law, both the Kennedy records, as Kennedy Assassination Records Act requires that a hundred percent of the, uh, of those documents be released? Not 99%, a hundred percent.”

Kennedy Jr. la til at den siste del av dokumenter de fikk fra CIA var under Trump–administrasjonen da de for første gang de åpent innrømmet at Lee Harvey Oswald var involvert i CIA:

– He added, – The last tranche of documents we got from them during the (Donald) Trump administration was the first time that they openly admitted that Lee Harvey Oswald was a CIA asset.

RFK Jr. anklaget også CIA for å være involvert i attentatet på faren hans, som ble skutt den 6. juni 1968, etter å ha vunnet et avgjørende demokratiske primærvalg i California. Han sa at han avdekket nye bevis for at RFKs dømte drapsmann Sirhan Sirhan jobbet sammen med Thane Eugene Cesar:

– RFK Jr. also charged that the CIA was involved in the death of his father, who was gunned down on June 6, 1968, after claiming a victory in California’s crucial Democratic primary. He said he uncovered new evidence that RFK’s convicted killer Sirhan Sirhan worked alongside Thane Eugene Cesar.

Han sa også at faren hans ble skutt bakfra av fire kuler. Sirhan var foran ham hele tiden, det var alle kontaktskudd, noe som betyr at de berørte huden hans eller klærne hans på det tidspunktet, og etterlot seg spor. Han har informasjon om at  personen som holdt pistolen nesten helt sikkert var Thane Eugene Cesar, som var en hemmelig CIA-agent og jobbet for Lockheed Corporation som sikkerhetsvakt den kvelden:

– My father was shot not in front, he said. – Sirhan was in front the whole time. My father was shot from behind by four bullets. There were all contact shots, meaning they were touching his skin or his clothing at the time, and left the carbon tattoos, he claimed.

– We know the, the person who was holding that gun was almost certainly Thane Eugene Cesar, who was a CIA asset who worked for the Lockheed Corporation and was acting that night as a security guard.

RFK Jr. blames CIA for JFK assassination.

The Person Robert Kennedy Blamed For JFK’s Death.

Les også:

Tucker 6: De er ute etter Bobby Kennedy jr. – Document

Et flertall av Demokrater vil ha debatt mellom Biden og Kennedy – Document

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.