Dagen som markerer Jesu oppstandelse er av Biden-regimet satt av til feiring av transpersoner. Reaksjonene var sterke da Biden erklærte at 1. påskedag skulle være «Transgender Day of Visibility».

Som om LGBTQ-aktivistene er usynlige resten av året. De har en hel måned tildelt for å feire seg selv, og siden disse månedene finner sted på ulike tidspunkter i ulike land, så er det nesten alltid en Pride-festival som kan markeres.

I sin uttalelse sa Biden blant annet:

Jeg er stolt over å ha utnevnt transpersoner som ledere i min administrasjon og over å ha satt en stopper for forbudet mot at transpersoner kan tjenestegjøre åpent i militæret.

Jeg er stolt over å ha undertegnet historiske dekreter som styrker borgerrettighetsbeskyttelsen innen bolig, arbeidsliv, helsevesen, utdanning, rettsvesen og mye mer.

Kristne amerikanere over hele USA reagerte etter at Bidens erklæring ble kjent. Et overveldende flertall av Republikanerne i Kongressen var også imot, skriver Breitbart News.

Speaker Mike Johnson (R) er en av de som reagerte.

«Det hvite hus har forrådt påskens sentrale prinsipp – nemlig Jesu Kristi oppstandelse. Å forby hellige sannheter og tradisjoner – og samtidig proklamere påskedag som «Transgender Day» – er skandaløst og avskyelig. Det amerikanske folket har merket seg dette.»

Også Trump-kampanjens talskvinne Karoline Leavitt reagerer, og sa til Breitbart News lørdag:

– Det er rystende og fornærmende at Joe Bidens hvite hus forbød barn å sende inn religiøse eggmotiver til påskekunstarrangementet og erklærte 1. påskedag for «Trans Day of Visibility».

– Dessverre er dette bare to eksempler på Biden-administrasjonens årelange angrep på den kristne tro. Vi oppfordrer Joe Bidens mislykkede kampanje og Det hvite hus til å komme med en unnskyldning til de millioner av katolikker og kristne over hele USA som tror at morgendagen kun er til for å feire én ting – Jesu Kristi oppstandelse.

Biden og Det hvite hus har forbudt barn å sende inn «åpenbart religiøse» kunstverk til den årlige White House Easter Egg Roll.

Det hvite hus’ talsperson Karen Pierre White er ikke interessert i reaksjonene blant mange amerikanere. LGBTQ-rettigheter trumfer det meste, og derfor går White ut på X med en forklaring på hvorfor det er så viktig at disse aktivistene får en egen dag i tillegg til en hel måned.

«På Transgender Day of Visibility hedrer Biden-Harris-administrasjonen transkjønnede amerikaneres ekstraordinære mot og bidrag og bekrefter nasjonens forpliktelse til å skape en mer perfekt union der alle mennesker behandles likt.»

Biden kom med sin erklæring på langfredag, en annen svært viktig dag for kristne amerikanere. Han kunngjorde at «transkjønnede amerikanere er en del av nasjonen vår».

Samtidig oppfordret han at Equality Act skulle bli vedtatt. Denne loven vil kodifisere Demokratenes omfavnelse av kjønnsidentitet, det oppdiktede konseptet om at man kan identifisere seg som et annet kjønn enn det man ble født som, og dermed på magisk vis endre kjønn. Demokratene har forsøkt å få loven vedtatt i årevis, men har ennå ikke lykkes.

Les også:

Transaktivistene lyver om folkemord for å vinne sympati

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.