President Joe Biden tok opp «transkjønnede barn» i sin proklamasjon om LHBTQI+ fra Det hvite hus.

Presidenten hevdet at hans administrasjon beskytter kjønnsforvirrede barn mot «diskriminering».

Biden starter sin proklamasjon med å hylle LHBTQ-miljøet.

I Pride-måneden feirer vi det ekstraordinære motet og bidragene fra lesbiske, homofile, bifile, transpersoner, skeive og interkjønnpersoner (LGBTQI+). Vi reflekterer over de fremskrittene vi har gjort så langt i jakten på likestilling, rettferdighet og inkludering.

Bidens skribent har trolig levert en skrivefeil her, siden han faktisk bruker begrepet equality i stedet for woke-begrepet equity (utfallslikhet).

Biden fremhevet innsatsen hans administrasjon har gjort, som blant annet omfatter «bekjempelse av den farlige og grusomme praksisen med såkalt ‘konverteringsterapi’ og implementering av en nasjonal strategi for å få slutt på HIV-epidemien i dette landet», skriver Breitbart News.

Konvertering er selvsagt fullstendig lovlig og akseptabelt, så lenge man bare konverterer fra normalitet til noe helt annet, enten ved hjelp av pubertetsblokkere eller kirurgiske inngrep, som aktivister beskriver som «kjønnsbekreftende behandling».

Biden-regimet forsøker også å tvinge transkjønnet ortodoksi på vanlige amerikanere via sin Equal Employment Opportunity Commission (EEOC).

Biden sa at det fortsatt gjenstår mange utfordringer, før han minnet om fjorårets feiring av Pride utenfor Det hvite hus. Han nevnte dog ikke skandalen som oppsto da en mann som lot som han var en kvinne blottet sine falske pupper i hagen utenfor Det hvite hus.

Transaktivister blottet seg under LGBTQ-fest utenfor Det hvite hus

Så fokuserte Biden på transkjønnede barn, og hevdet at familier «står overfor uutholdelige beslutninger om å flytte til en annen stat for å beskytte barna sine mot farlige og hatefulle anti-LGBTQI+-lover, som er rettet mot transkjønnede barn, truer familier og kriminaliserer leger og sykepleiere».

Til hele LHBTQI+-samfunnet – og spesielt til transkjønnede barn – skal dere vite at presidenten og hele min administrasjon står bak dere.

Han tok så tak i skoler som fjerner bøker med grovt seksuelt innhold fra skolene for å fremme varierende seksuelle preferanser.

Utdanningsdepartementet og Justisdepartementet undersøker også om bokforbud kan være i strid med føderale lover om sivile rettigheter når de retter seg mot LHBTQI+-studenter eller fargede studenter og skaper fiendtlige klassemiljøer.

Biden tok også opp våpenvold, og bemerket at han «hadde æren av å møte overlevende etter Club Q- og Pulse-skyteepisodene, som på tragisk vis tok livet av LHBTQI+-amerikanere».

Han nevnte selvsagt ikke den transseksuelle kvinnen som drepte seks personer på en kristen skole i Nashville.

Biden avsluttet med å hylle de som identifiserer seg som LHBTQI+ som «modige».

Les også:

Svenska kyrkan ber for transer etter drapene i Nashville

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.