Justisminister Merrick Garland la sist fredag ned forbud mot at Trump kan dele noen av dokumentene i saken mot ham med offentligheten. Selv lekker justisdepartementet systematisk for å diskreditere Trump. De holder hatmølla i gang.

“The Discovery Materials, along with any information derived therefrom, shall not be disclosed to the public or the news media, or disseminated on any news or social media platform, without prior notice to and consent of the United States or approval of the Court,” DOJ attorneys wrote.

Da FBI raidet Mar-a-Lago i august i fjor tok de bilder av dokumenter som var strødd utover gulvet, en høyt uvanlig fremgangsmåte for et føderalt politi. Det var politiet som hadde strødd dem utover. Det gikk bare timer før «anonyme kilder» lekket innholdet til regimetro medier som hausset opp at dokumentene inneholdt USAs mest sensitive hemmeligheter, som atomkrig. «Anonyme kilder» betyr FBI eller justisdepartementet.

Justisdepartementet bruker argumentet om at offentliggjøring kan påvirke «pågående undersøkelser» som begrunnelse for forbudet. Det er standardsvaret når FBI-sjef Christopher Wray blir stilt spørsmål av Kongressmedlemmer om ting han ikke ønsker å svare på. Etterhvert har Republikanerne forstått at det ikke bare er et påskudd, men en åpen forakt for den folkevalgte forsamlingen. Wray svarer bare det han selv vil svare på. Slik er ikke forfatningen. Wray demonstrerer at FBI står over maktfordelingsprinsippet. Det er FBI som selv bestemmer hva Kongressen skal få vite.

Ikke bare det. Senatorene Ron Johnson og Chuck Grassley opplevde å bli innkalt til et briefingmøte med FBI. Noen måneder senere ble dette møtet brukt til å sverte de to senatorene. Det er en provokasjon ingen av dem har glemt, men Wray nekter å svare på hvem som ga ordren.

Imidlertid er det sprekker i FBI. Sjefen for Washington-kontoret, Antuno, fortalte kontrollkomiteen at FBI ikke likte at det var Washington som raidet Mar-a-Lago. Det skulle vært det lokale FBI-kontoret.  Men i Bidens Amerika er politiet politisk og toppstyrt.

Trump får m.a.o. munnkurv. Han kan ikke forsvare seg mot anklagene offentlig, for han kan ikke avsløre hva de går ut på.

Enda verre: Han får ikke kopier av tiltaledokumentene. Han får kun lese dem i nærvær av advokatene sine.

The DOJ’s proposed protective order would also prohibit Trump from keeping a copy of the evidence against him and only allow him to review it in the presence of his lawyers.

“Defendants shall only have access to Discovery Materials under the direct supervision of Defense Counsel or a member of Defense Counsel’s staff,” the DOJ wrote. “Defendants shall not retain copies of Discovery Material. Defendants may take notes regarding Discovery Materials, but such notes shall be stored securely by Defense Counsel.”

Legg til at spesialetterforsker Jack Smith har brutt taushetsplikten som omgir forholdet mellom klienten og hans advokat.

Trump er erklært lovløs.

Men ikke bare han. Biden-regimet skyr ingen midler for å ramme Trumps medarbeidere.

Michael Flynn ble felt av en sammensvergelse kokt sammen av CIA, justisminister Eric Holder, Barack Obama og Joe Biden. Mediene pisket opp en stemning om at han hadde forbrutt seg da han snakket med den russiske ambassadøren. Han gjorde bare det alle påtroppende administrasjoner gjør: Forbereder seg til jobben.

Flynn er ute av fengsel. Han har gått til sak mot myndighetene. Hva gjør justisdepartementet? Det forsøker å få flyttet saken til Washington DC hvor nesten alle potensielle jurymedlemmer er anti-Trump.

Men domstolen som hadde anmodningen til vurdering sa nei.

Det finnes fortsatt dommere som forstår hva som foregår og ikke bøyer av. En av dem er interessant nok dommeren som har Trumps dokumentsak, Aileen Cannon. Hun innfridde Trumps ønske om at en uavhengig dommer skulle vurdere de beslaglagte dokumentene. Men vedtaket ble opphevet i en høyere domstol.

Dommeren som godkjente raidet mot Mar-a-Lago, Bruce Reinhart, hadde en tid i forveien bedt seg fritatt pga bindinger til Demokratene og Hillary Clinton.

Saken mot Trump kommer opp 14. august.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/06/16/doj-prosecutors-ask-judge-to-stop-donald-trump-from-releasing-evidence-to-the-media/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.