Det heter seg at amerikanerne ikke vil ha monarki, men de har fått en elite som oppfører seg som kongelige, dvs høyt hevet, ikke bare over folket, men lov og rett. Det er særlig dette siste som gjør at familier som Biden og partiet hans, kan komme til å gå på en smell.

Amerikanerne liker ikke tyranni.

Dokumenter som Judicial Watch har fått frigitt, viser at Hunter Biden fløy 23 ganger ut fra Joint Andrews Airbase, hvor Air Force One og Air Force Two står oppstilt.

I perioden 2009 – da Obama/Biden tiltrådte – til midten av 2014, fløy Hunter Biden 411 ganger til 29 land.

Bidens drev forretninger i flere land, og pappa Joe har mottatt Hunters kontakter på sitt kontor, men uten å bli loggført i gjesteboka. Det skjedde med folk fra det ukrainske gasselskapet Burisma og en delegasjon fra Kazakhstan.

Likevel kommenterte Joe og Jill Biden kritikken med at han er den smarteste fyren de vet om.

Da Hunters laptop dukket opp røtt før valget, sørget Big Tech for å blokkere storyen og mediene og e-sjefer kalte det russisk desinformasjon. Etter valget innrømmet mediene at det ikke stemte.

The American public has been told consistently that Hunter Biden is as pure as the driven snow. Joe Biden called his son “the smartest guy I know.” Dr. Jill Biden (Ed.D.) and Joe both expressed confidence that Hunter had done nothing wrong. And, of course, Joe said he thought it was all Russian disinformation. And of course, Facebook and Twitter famously censored bombshell reporting by the New York Post on Hunter Biden that has not been proven to be “Russian” or “disinfo.”

Dekningen av Hunter har noe latterlig ved seg: Han har selv fortalt at han har gått inn og ut av avvenningsklinikker og latt seg avbilde med crackpipe i munnen omgitt av prostituerte. I desember ble det kjent at han har vært under etterforskning for en rekke forhold, bl.a. for å ha mottatt 3.5 million dollar fra kona til borgermesteren av Moskva.

Hunter har søkt om våpenlisens og svart nei på spørsmål om han er rusavhengig. Det skal automatisk gi fengselstraff, men ingenting skjer med Hunter. Han tilhører den nye adelen, litt som sønnene til partiadelen i Kina som kjører i hjel folk i fylla.

Hvis mediene hadde fungert slik de gjorde før ville de konkurrert om å finne ut hvor Hunter har vært. Det motsatte skjer. De dekker over for ham.

Did any of those in the media who supported the suppression of the Hunter Biden email story investigate exactly where Hunter was going on these trips and with whom? Not as far as I can tell. NBC News, the Washington Post, the Washington Post again, Politico, the New York Times, MSNBC, PBS, NPR, CBS News, CNN, Rolling Stone, Business Insider, Newsweek, USA Today, Mother Jones, Vox, and more all indulged the Democrat disinformation campaign that protected the Bidens and the dishonest tech elite.

Opplysningene om Hunters reiser kommer frem i Alex Marlows bok Breaking the News.

 

‘Breaking the News’ Reveals: Secret Service Records Show Hunter Biden Took at Least 23 flights Through Joint Base Andrews, Home of Air Force One and Two


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.