Representantene Marjorie Taylor Greene og Matt Geaetz har invitert Țară Reade til å vitne for Kongressen om Joe Bidens voldtekt av henne da hun var hans assistent i perioden 1992/93. Da historien ble kjent i valgkampen i 2020 sørget Biden for å få klausulert dokumentene om saken som er deponert ved Delaware University.

Biden-familien er under voldsomt press. Vitner og varslere forteller at de er blitt intimidert av særlig Hunters advokater.

Reade vil gjøre det klart at hvis noe tilstøter henne er det ikke selvvalgt.

Reade viser til israeleren Gal Luft som ble arrestert på Kypros 18. februar og som USA har bedt om å få utlevert. Justisdepartementet anklager ham for våpensmugling. Luft er anerkjent analytiker i Israel med mange kontakter i Washington. Han sier anklagen er latterlig, hvis det ikke var for at den er alvorlig.

«I’ve been arrested in Cyprus on a politically motivated extradition request by the U.S. The U.S., claiming I’m an arms dealer. It would be funny if it weren’t tragic. I’ve never been an arms dealer,» Luft tweeted on Feb. 18.

He added: «DOJ is trying to bury me to protect Joe, Jim, and Hunter Biden. Shall I name names?»

Leder av kontrollkomiteen James Comer sier de har forsøkt å komme i kontakt med Luft, uten hell. Det hele er mysteriøst.

Reade er ikke den første som varsler om at hennes liv kan være i fare. FBI planter bevis og arresterer folk, og opererer som et politisk politi, jfr arrestasjonen av Trumps valgmedarbeider George Papadopoulos.

 

 

Dette er den type plakater man finner på twitter. Document ønsker å komme i kontakt med en grafiker som kunne lage noe tilsvarende for Document. Skriv til hans.rustad@protonmail.com.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.