Kategori: Det nye Europa

England: Tenåring ble irettesatt. Idømt to års rehabilitering efter å ha knust hode­skallen på 82-åring

Heslige overvåknings­videoer viser hvordan Omar Moumeche drepte en 82 år gammel militær­veteran med et enkelt slag efter å ha blitt irette­satt for bråk­makeri. Retten dømte ham til to års ungdoms­fengsel – en form for rehabilitering av unge lov­brytere.

Les mer»

Tyskland: «Anne Franks barne­have» bytter navn efter press fra innvandrer­foreldre

«Anne Franks barne­have» i Sachsen-Anhalt skal endre navn efter krav fra foreldre med innvandrer­bakgrunn. Bystyret blander seg ikke inn i saken eftersom navne­byttet harmonerer med den lokale mangfolds­politikken: – Navnet «Anne Frank» passer ikke inn i det nye mangfoldet.

Les mer»

Kriminaliteten eksploderer i Hellas – 55 prosent av de innsatte er migranter

Økningen av kriminaliteten i det greske samfunn er de siste årene betydelig. Hundre­tusener av migranter opp­holder seg ulovlig i Hellas og i opinionen hersker en opp­fatning om at de er ansvarlig. En gresk avis har holdt folks opp­fatning opp mot offentlig statistikk og funnet «ganske interessante» data.

Les mer»

Mørkret senkar seg over Berlin

Muslimsk kriminalitet og muslimske makt­demonstra­sjonar gjer at Berlin ikkje lenger er til å kjenne att. Politiet sitt volds­monopol går i oppløysing. Ikkje tek dei telefonen heller. Og jødar er livredde.

Les mer»

801.459 asylsøkere til EU så langt iår. 26 til Ungarn

Så langt iår har EU/EØS registrert mer enn 800.000 asylsøkere. Innen utgangen av 2023 vil tallet sannsynligvis passere én million. De baltiske land opplever størst økning mens Ungarn kun har mottatt 26 søknader.

Les mer»

Sverige: Stygt over­fall på og ran av venstre­orientert anti­rasist og åpne grenser-politiker

En svensk politiker ble nylig utsatt for et brutalt over­fall fra en bande som oppgis å være afghanske muslimer. Han har i sin politiske karrière prediket de åpne grensers og inn­vandringens berikende bud­skap, men har efter hendelsen uttrykt bekymring for sine barns fremtid.

Les mer»

1700-tallskirke brant ned natt til tirsdag: Økende tendens til at svenske kirker selv­antenner

Den pene kirken fra midten av 1700-tallet i Hietaniemi i Nord-Sverige ble total­skadet efter at klokke­tårnet selv­antente ved 03-tiden natt til idag.

Les mer»

Sjokkerende fra Frankrike: Transfob gynekolog nekter å behandle biologisk mann

En fransk gynekolog får uønsket oppmerksomhet for «transfobi» efter å ha avvist å behandle en biologisk mann som opplever seg selv som kvinne eftersom han «bare behandler og har kompetanse på riktige kvinner».

Les mer»

Frankrike: Rektor ble truet med hals­hugging og død da jente ikke fikk bruke muslimsk bekledning

Rundt 300 jenter i fransk skole fikk ikke delta i under­visningen da de møtte til skole­start iført det muslimske plagget abaya. De fleste skiftet til sekulær påkledning, mens 67 ble sendt hjem. Faren til en av dem er arrestert for å ha truet rektor med hals­hugging og død.

Les mer»

Hva media ikke forteller: Protestene på Kypros ble utløst efter kid­napping og en IS-lignende video

Det startet med at en 18 år gammel gutt ble bortført av et titalls bevæpnede syrere. De laget video hvor man ser dem mishandle og true med å henrette gutten på IS-vis inntil han trygler om nåde. Hendelsen har fått mye internasjonal oppmerksomhet, men det har vært liten interesse for hva som utløste protestene.

Les mer»