En ung mor fra Ontario i Canada som ble lam efter å ha fått en injeksjon av Modernas påståtte vaksine mot covid-19, ble to ganger tilbudt avlivning på sykehuset, skriver Canadian Independent.

Booster fra Moderna

Kayla Pollock, 37, jobbet som pedagogisk assistent på skolen hvor hennes sønn går. Hun var i god form, sunn og aktiv. Hennes far var på pleiehjem. Der var vaksinasjon et krav for å få plass og for å kunne komme på besøk.

Pollock fikk to Pfizer-vaksiner i midten av 2021. I januar 2022 fikk hun en booster, denne gangen fra Moderna.

Fire dager senere sviktet bena under Pollock. Ni dager senere skjedde det igjen. 22. februar 2022 våknet hun uten å kunne bevege kroppen. 

Innbilt tilstand

Pollock ble kjørt til akuttmottaket på det lokale sykehuset, hvor legen først avviste symptomene. Han antydet at tilstanden var innbilt, beskrev henne som «gal» og henviste henne til psykiatrien.

En annen lege tok henne på alvor, og hun ble diagnostisert med forstyrret overføring av signaler i ryggmargsnervene. 

Tilbudt avlivning

Sykehuset tilbød henne medisinsk assistert avlivning – Medical Assistance in Dying (MAiD). Til tross for at hun takket nei til «tilbudet», gjentok sykehuset en stund senere at avlivning kunne være et alternativ.

Pollock har søkt om erstatning gjennom canadiske myndigheters Vaccine Injury Support Program (VISP). Da hun fulgte opp søknaden efter et halvår, var den fortsatt under behandling. Efter ytterligere et halvår ba hun om en oppdatering og fikk da vite at de aldri hadde mottatt noen søknad fra henne. Hun skal nu ha saksøkt Moderna for 45 millioner dollar.

Pr. 1. desember 2023 hadde VISP mottatt 2233 erstatningskrav, godkjent 138 og betalt ut 11.236.314 dollar.
Trudeaus Canada: Avlivning av mennesker er god butikk for sykehusene

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.