En studie publisert i American Journal of Transplantation viser at kanadiske leger og sykehus er verdensledende på å drepe ellers friske mennesker for deretter å gjøre seg nytte av organene deres.

Business på avlivning

I 2021 ble 10.000 mennesker drept på kanadiske sykehus – og det er god butikk: 

Ifølge estimater er et hjerte verdt rundt en million amerikanske dollar. En lever kommer på knapt 600.000 dollar, nyrer koster omkring 260.000 dollar pr. stykk, øyeepler 1500 dollar pr. stykk. Menneskehud ti dollar pr. kvadrattomme. Med andre ord er det gode penger i avlivning og partering.

Halve verdensmarkedet

Ifølge Canadian Institute for Health Information kommer seks prosent av alle organer til transplantasjoner fra personer som er tatt livet av på sykehus. 

Det ble utført 49 «organ donation after euthanasia» i Canada i 2021. Etter at det ble lovlig å drepe mennesker på canadiske sykehus i 2016, er det blitt skåret ut 136 friske organer fra avlivede personer.

I verdenssammenheng er over halvparten av verdens organtransplantasjoner fra legalt avlivede personer, utført av kanadiske leger etter 2021.

Sykehuskøene elimineres

Avlivning på sykehus er i Canada blitt en normal måte å dø på. Med stadig mer lempelige lover har såkalt dødshjelp økt med 32 prosent bare siden 2020. 

Forkjempere for avlivning av mennesker som for eksempel lederen av senter for anvendt etikk (sic!!!) ved University of Manitoba, Arthur Schafer, mener dette gir «fantastiske muligheter». Andre uttrykker uro over utviklingen og antyder at en intetanende kanadisk offentlighet sannsynligvis ikke er klar over at det foregår en lukrativ handel med organer fra mennesker som er blitt gitt dødelig gift på sykehus.

Risikerer kø for å dø

Justin Trudeau ønsker å gjøre det mulig å avlive stadig større grupper av pasienter, men han møter motstand fra krefter som anser omsorg og behandling som et legeetisk vel så bra og kanskje bedre alternativ enn å drepe pasientene. 

Det betyr at folk med psykiske plager risikerer å måtte stå i kø for å få dø ettersom bakstreverske konservative politikere stikker kjepper i hjulene på Trudeaus siste forslag om liberalisering av regelverket.

Menneskeofring

De mest sårbare er i faresonen om vi skal tro Angelina Ireland i kanadiske pro-life Delta Hospice Society: 

– Fattige, hjemløse, funksjonshemmede, psykisk plagede, mindreårige, veteraner, uvaksinerte står for tur for menneskeofring på ‘progressivismens’ alter. 

Femti ideelle handicap- og fattigdomsbekjempende nonprofit-organisasjoner har bedt Canadas justisminister stoppe frislippet av avlivning av de overflødige.

I Tyskland gis dødshjelp bare til vaksinerte mennesker og som med all annen lukrativ virksomhet reklameres det på finurlig vis også for døden. Document har skrevet om det. 

Reklamefilm for aktiv dødshjelp skaper reaksjoner i Canada

Trudeaus Canada: Kvinne søkte om rullestolrampe. Ble tilbudt hjelp til å begå selvmord

Vi fant denne i kommentarfeltet:
 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok her.

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.