Dan Hartman fra Ontario i Canada har anlagt sak mot Pfizer efterat hans 17 år gamle sønn Sean døde av covid 19-vaksinen.

Døde 33 dager efter første dose

– Om morgenen den 27. september 2021, 33 dager efter at han hadde fått Pfizer-BioNTechs vaksine mot covid 19, fant moren Sean Hartman død på soverommet sitt, sier advokaten i prosesskriftet.

– Saksøkeren hevder at Sean Hartman døde som følge av Pfizer-BioNTechs vaksine.

– Alt han ønsket var å spille hockey

Hartman ble i mars nektet erstatning fra Vaccine Injury Support Program til tross for at en patolog har fastslått at Sean døde av covid 19-vaksinen.

– Min sønn var en helt frisk gutt uten underliggende sykdommer. Han tok vaksinen for å få lov til å spille hockey, forteller han.

– Han har spilt hockey siden han var åtte år gammel. Han tok et friår på grunn av covid 19 og han kjedet seg veldig på gutterommet. Han bestemte seg for å begynne i 2021, men måtte vaksinere seg for å få slippe inn på banen.

Alt han ønsket var å spille hockey.

– Vaksinedødsfall fornektes og forties

Kravet om bevis på en eksperimentell covid 19-vaksine for spillere fra 12 år og oppover, var innført lokalt i Ontario til tross for at provinsens myndigheter på det tidspunkt ikke krevde det av spillere under 18 år. Hartman mener at vaksineforårsakede dødsfall «bare blir fornektet og fortiet».

– Sean fikk sin første Pfizer-sprøyte 25. august. Han dro til sykehuset 29. august med en kraftig reaksjon og ble sendt hjem med en resept på Advil. Han hadde utslett på halsen og i ansiktet og brune sirkler rundt øynene. Om morgenen den 27. september fant moren ham død på gulvet ved siden av sengen.


Piggprotein i binyrene

Patologen Ryan Cole fastslo i juli at Sean døde av covid 19-vaksinen. Han undersøkte vevet og fant piggprotein i binyrene.

– Binyrene kontrollerer ditt blodtrykk. Hvis Seans blodtrykk falt, ville han dø, sier Hartman.

Krever 35,6 millioner dollar

Hartman krever 35,6 millioner dollar i erstatning, en særlig erstatning som skal fastsettes før rettssaken, renter før og efter domsavsigelsen, saksomkostninger inkludert skatter og avgifter, samt ytterligere erstatning som retten anser som rimelig.

Ifølge Hartmans advokat hadde Pfizer plikt til å informere nøyaktig om all risiko forbundet med vaksinasjonen.

Pfizer brøt aktsomhetsnormene

Advokaten hevder at Pfizer brøt aktsomhetsnormene i forbindelse med produksjon, testing, salg, rapportering og administrasjon av vaksinene samt da de ga en uriktig fremstilling av resultatene fra sikkerhetsstudiene ved å se bort fra bivirkninger hos vaksinerte personer,  ved ikke å opplyse om risikoen for myokarditt og perikarditt, ved ikke å fremheve alle bivirkningene som ble avdekket og ved ikke å stoppe administrasjonen av vaksinene på grunn av kjente sikkerhetsproblemer.

… og tiet om risikoen

Pfizer skal blant annet unnlatt å opplyse om at personer under 40 år hadde en økt risiko for myokarditt efter vaksinen, at forekomsten av myokarditt var høyere hos unge menn, at testene av vaksinens sikkerhet og effekt var utilstrekkelige, at de ikke fullførte overvåkningen efter at vaksinen kom på markedet og ikke informerte myndigheter og offentlighet om resultatene, at de ikke opplyste om problemene med vaksinen, og at de ikke identifiserte, implementerte og verifiserte prosedyrer for å håndtere risiki efter at vaksinen kom på markedet.

Større risiko enn gevinst

Advokaten anklager Pfizer for å ha distribuert produktet til tross for at påregnelige risiki oversteg fordelene, vaksinen var farligere enn vanlige forbrukere forventet, de advarte ikke om farene, den var utilstrekkelig testet og uegnet til formålet den var beregnet til.

Harmans advokat konkluderer med at Pfizer «skjulte det faktum at det var alvorlig risiko med Pfizer-BioNTech covid 19-vaksinasjonen, inkludert – men ikke begrenset til – myokarditt, perikarditt og død, for publikum, helsepersonell og tilsynsmyndigheter»:

– Saksøkeren hevder at sønnen Sean Hartmans død skyldes uaktsomhet fra saksøkte.

Document har en omfattende dekning av problematikken rundt covid og vaksinasjon:

Dansk studie: Pfizer sendte jevnlig ut mindre partier med særlig dødelige vaksiner

Ny dansk vaksine­dokumentar: «De forbudte bivirkninger» får ingen medieomtale

Ny forskning: Korona­vaksinering kan forklare over­dødelig­heten i Europa

 

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.