En eier av et begravelsesbyrå fra New Zealand, Brenton Faithful, sier at 95 prosent av de døde han har hatt befatning med i den senere tid, var blitt vaksinert mot Covid-19 to uker før dødsfallet.

Faithfull har jobbet med begravelser i 41 år, og de siste 26 årene har han drevet et eget byrå. Han reagerer nå på det han opplever med de døde menneskene han jobber med, skriver Epoch Times.

– Det er veldig tydelig, de dør innen to uker etter å ha blitt  vaksinert, mange av dem … ser nesten ut til å ha dødd av anafylaksi, en reaksjon umiddelbart etter boosteren.

Anafylaksi (allergi-sjokk) er en akutt og livstruende allergisk reaksjon. Fra hjemmesiden til NHI, som oppgir at de er Skandinavias største helsenettsted, kan man lese:

Det er den sterkeste allergireaksjonen man kan oppleve etter å ha blitt utsatt for (eksponert for) noe man er allergisk mot. Denne voldsomme immunreaksjonen skjer ved at det stoffet du reagerer på, bindes til en type celler i kroppen som kalles mastceller, og ødelegger disse.

De fleste organer i kroppen rammes av den allergiske reaksjonen, men det er særlig virkningene på blodomløpet (sirkulasjonen) og luftveiene som er skyld i den livstruende situasjonen.

Faithful understreker at han ikke snakker om enkelttilfeller her.

– De dør samme dag eller dagen etter å ha fått Covid-19-vaksinasjonen. Dette gjelder flertallet av tilfellene som har kommet gjennom byrået vårt, sier han i et intervju du kan lese nedenfor.

Lignende data har blitt diskutert av begravelsesdirektør John O’Looney i Storbritannia og Richard Hirschman fra Alabama, USA, tidligere rapportert av Epoch Times.

– Fra det øyeblikket disse injeksjonene havnet i kroppen, steg dødsraten til det ufattelige. Alle ble registrert som Covid-dødsfall, men realiteten er at de som døde, nesten utelukkende tilhørte dem som var blitt vaksinert, sa O’Looney.

– De er ikke engang døde av Covid. De dør av plutselige hjerteinfarkt, slag, kreft. Det ser ikke ut til å spille noen rolle hva disse menneskene dør av i dag, for mange av dem har de samme avvikene fra det normale i blodet, sa Hirschman.

Allerede i desember 2020 fikk Pfizers vaksine mot Covid-19 godkjennelse av britiske myndigheter. Bare en uke senere sa direktøren for MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), June Raine, følgende:

– Enhver person som lider av anafylaksi mot vaksiner, medisin eller mat, bør ikke motta Pfizer BioNTech-vaksinen.

Erna Solberg vil utelukke uvaksinerte fra samfunnet

Dr. Sanjay Verma er en kardiolog som har sin praksis i California. Verma har opplevd en dramatisk økning i hjerteproblemer siden vaksinene kom på markedet.

Verma sier til Epoch Times at 100 prosent av pasientene var vaksinerte, mange med booster-doser.

– I et fylke der 60 prosent av befolkningen er vaksinert, var denne trenden bekymringsfull, påpeker Verma.

– Det har vært 31 470 dødsfall etter Covid-19-vaksinasjon rapportert i VAERS. De aller fleste av dem er gruppert innen syv dager etter vaksinasjon.

I sine egne rapporter identifiserer Pfizer anafylaksi som en risiko, sier Dr. Sherri Tenpenny. Hun har i to tiår advart mot farene enkelte vaksiner medfører.

Her hjemme ville vår tidligere statsminister Erna Solberg utelukke de uvaksinerte fra samfunnet så sent som i januar 2022.
Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.