En gruppe internasjonale eksperter har anlagt sak ved Pretoria High Court for å få en rettslig vurdering av bruken av Pfizers mRNA-«vaksine».

Saken kan få internasjonale konsekvenser

Ifølge den verdenskjente kardiologen Dr. Aseem Malhotra som i 2016 figurerte på The Times’ liste over de 500 mest innflydelsesrike personene i Storbritannia, kan saken få «globale konsekvenser».

Malhotra var en gang talsmann for produktene, men han endret holdning til mRNA-genterapien da hans far kort tid etter å ha fått en booster, døde av hjertefeil.

Usikre og ineffektive

Formell saksøker er Freedom Alliance South Africa (FASA). De hevder at Pfizers mRNA-produkter er «usikre og ineffektive» og søker rettens kjennelse for å sette til side regjeringens godkjennelse av Pfizers mNRA-«vaksine»:

– I tillegg til å redegjøre for faktiske forhold som viser en en hittil usett økning av antall vaksineskader, siterer artiklene en ny analyse av data fra den virkelige verden som avslører en sammenheng med en stigning i antall dødsfall av både covid- og ikke-covid-årsaker blant vaksinerte sammenlignet med uvaksinerte. Seks måneders data fra Pfizers egen randomiserte kontrollerte studie avslørte en stigning på nesten 50 prosent i dødsfall uansett årsak hos vaksinerte (20 dødsfall) i forhold til de uvaksinerte (14 dødsfall).

Enestående økning av alvorlige bivirkninger og død

– Globale data viser alarmerende signaler og sammenhenger mellom administrering av Pfizers covid-mRNA-vaksineprodukter og den enestående økningen av alvorlige bivirkninger hos pasientene, herunder funksjonshemning, fosteranormaliteter, aggressive kreftformer og død. Ettersom det globale medisinske samfunn i stigende grad er blitt oppmerksom på problemet, har FASA oppfordret myndighetene og legemiddelmyndigheten SAHPRA om å beskytte folkehelsen.

– Selv om det i den offentlige fortelling har vært mulig å undertrykke og forvrenge fakta enten for eller mot vaksinene, vil ikke det være mulig for våre domstoler.

– Burde aldri blitt stemplet som «trygg og effektiv»

Den fremtredende sydafrikanske nevrokirurgen Dr. Herman Edeling som har skrevet mer enn 3000 medisinsk-juridiske rapporter og har vidnet som sakkyndig i mer enn 200 rettssaker som ekspert på forholdet mellom medisin og lov, er blant de sakkyndige vidnene i saken. I sin erklæring til støtte for å få saken opp, sa Edeling: 

– Disse dokumentene beviser at Pfizers mNRA-vaksine ikke kan, og aldri burde blitt stemplet som «trygg og effektiv». Pfizers vaksineforsøk ser ut til å ha vært en hvitvasking – og den synes å ha vært gjennomsyret av omfattende datamanipulasjon, inakkurate data og unøyaktige erklæringer om resultatene.

– Faktisk, medisinsk og videnskapelig forsvarlig

Malhotra gjennomgikk Edelings bevismateriale og fant saken «faktisk, medisinsk og videnskapelig forsvarlig»:

– Det er meget sannsynlig at det ville vært betydelig færre dødsfall og sykdommer i den globale befolkning hvis vaksinen i utgangspunktet aldri var blitt godkjent.

Saken ble anlagt 23. mars. Rettsdato er så langt ikke fastsatt, skriver Daily Telegraph New Zealand.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok eller som e-bok!

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.